[D23] Fekete Párduc és Amerika kapitány összefognak az ex-Uncharted rendező új játékában [VIDEO]

A Marvel Games a második világháborúba viszi Amerika kapitányt és Wakanda királyát .

 

Fekete Párduc és Amerika Kapitány összefognak egy új videojáték-kalandban, amely a Marvel-univerzum második világháborús változatában játszódik. Pénteken, a Disney and Marvel Games Showcase-en a Marvel Games és a Skydance New Media – a viszonylag új stúdió, amelyet a Naughty Dog korábbi kreatív igazgatója, Amy Hennig vezet – egy új, cím nélküli játékot mutatott be, amelyben a szuperduó a Hydra gonosz erőivel száll szembe.

Csatlakozik hozzájuk két további hős, Gabriel Jones, az amerikai katona és az Üvöltő Kommandó tagja, valamint Nanali, az újonnan alakult wakandai kémhálózat vezetője (és a Dora Milaje elődjének tűnő alakulat). Ez a négy hős szerepelt a Fekete Párduc és Amerika Kapitány játék teaser trailerében, amely a jelek szerint Párizsban és (valószínűleg) Wakandában játszódik.

A Marvel és a Skydance New Media új játékát a jelek szerint a 2010-es Fekete Párduc/Amerika Kapitány című képregényes limitált sorozat ihlette: Flags of Our Fathers (Apáink zászlaja) címmel. Ebben a négykötetes sorozatban, amely az 1940-es években játszódott, Steve Rogers (azaz Amerika Kapitány) összefogott Fekete Párduccal (Azzuri király, T’Challa nagyapja), Nick Furyval és az Üvöltő Kommandóval, hogy felvegyék a harcot a Vörös Koponyával, Wolfgang von Strucker báróval és Adolf Hitler erőivel, aki azt reméli, hogy Wakanda vibrániumraktárai segítenek Németországnak megnyerni a háborút.

A videojátékokban Amerika Kapitány és Fekete Párduc (a T’Challa változat) legutóbb a Square Enix és a Crystal Dynamics Marvel’s Avengers című játékában állt össze. Black Panther 2021 augusztusában került be ingyenes karakterként abba a játékba.

A Skydance New Media 2019-ben alakult. Amy Hennig, az Uncharted-sorozat és a Visceral Games befejezetlen Star Wars-játékának korábbi kreatív igazgatója az Electronic Arts veteránjával, Julian Beakkel közösen alapította a stúdiót, hogy – eredetileg legalábbis – „interaktív sorozatokat” fejlesszenek „feltörekvő streaming platformokra”. A Skydance New Media tavaly októberben jelentette be Marvel-projektjét, amely „egy narratíva-vezérelt, blockbuster akció-kalandjáték, amely egy teljesen eredeti történetet és a Marvel-univerzumról alkotott elképzelést tartalmaz”. A stúdió egy cím nélküli Star Wars-játékot is fejleszt.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu