Harrison Ford és az Indiana Jones 5 valódi tapsorkánt kapott a D23 Expón!

MOZI HÍREK – James Mangold rendező a D23 Expón mutatta be az első hosszabb részletet a készülő ötödik Indiana Jones-kalandból, a közönség pedig megőrült Harrison Ford bejelentésére.

 

 

Szombaton, miután a D23 Expón levetítették a cím nélküli Indiana Jones 5 film trailerét, az aréna méretű közönség álló ovációval jutalmazta Harrison Fordot, színésztársát, Phoebe Waller-Bridge-et és James Mangold rendezőt. A színpadon a rendező bevallotta:

„Középiskolában láttam Az elveszett frigyláda fosztogatóit, és ez az egyik oka annak, hogy filmrendező lettem, és az egyik producerem Steven Spielberg, aki az egyik kedvenc filmesem.”

„Harrison Ford pedig az egyik legkedvesebb színészem. A zeneszerzőm pedig John Williams, minden idők egyik legnagyobb zeneszerzője. Megtiszteltetés és öröm volt önnel együttműködni. Erről jut eszembe a másik csodálatos szereplő, a fenomenális Phoebe Waller-Bridge. Hatalmas tehetség, támogatás, jóindulat és tanácsok vettek körül. Egy álmom vált valóra, azon gondolkodtam, milyen érzés lenne egy ilyen filmet készíteni, és tisztelegtem a saját fejemben, hogy mit jelentenek ezek a filmek számodra és számomra, és megpróbáltam ezt átadni a vásznon.”

Ami az Indiana Jones 5 trailerét illeti, ami még nem került nyilvánosságra, több nagyszerű pillanatot is lelepleztek. Mads Mikkelsen mint náci, Indy lovagol a New York-i metróban, egy üldözés, ami egy manhattani parádéban zajlik, és Sallah (akit ismét John Rhys-Davies alakít). A trailer végén Indy előkapja az ostorát, és egy csomó rosszfiúra csettint vele, akik erre mind fegyvert rántanak.

 

Harrison Ford elérzékenyülve jelentette be, hogy ez lesz az utolsó Indy-filmje

 

Miután a trailer véget ért, egy láthatóan elérzékenyült Ford lépett a színpadra. A 80 éves férfi hangja megremegett.

„Köszönöm, hogy ezeket a filmeket mindannyiunk számára ilyen hihetetlen élménnyé tettétek.”

Phoebe Waller-Bridge-re mutatva Ford folytatta:

„Nagyon büszkén mondhatom, hogy ez a film fantasztikus. És ő az egyik oka ennek. Az Indiana Jones-filmek a rejtélyről és a kalandról szólnak, de a szívről is. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy egy igazán emberi történetet mesélhetünk el, valamint egy olyan filmet, ami szétrúgja az ember seggét. Örülök, hogy újra itt lehetek… nem, nem lesz még egy alkalom. Ez az [utolsó]. Nem fogok még egyszer elesni miattatok. De köszönöm szépen. Köszönöm Mangoldnak, hogy összeszedte a darabokat és egy látványos, látványos filmet készített.”

Az Indiana Jones 5. 2023. június 30-án kerül a mozikba.

Forrás: Yahoo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu