[SOP] Stellar Blade: új nevet és kiadót kapott a Project Eve [VIDEO]

A dél-koreai Shift Up (nagy betűkkel írják a nevüket, de az csak stilizálás…) játékát a Sony Interactive Entertainment fogja kiadni.

 

A játékot eddig Project Eve néven hallhattuk, de végül át nevezték Stellar Blade-re. Kim Hyung Tae, a Stellar Blade rendezője a PlayStation Blogon azt írta, hogy a tavaly szeptemberi PlayStation Showcase óta másodszor láthatjuk a játékot, és extázissal töltve közölheti a játékuk hivatalos nevét, és egy új videóban új karaktereket és az ő szerepüket is megmutathatja. A játék hivatalos címe magába foglalja Eve stílusos akciózását, továbbá hosszú és kimerítő kalandjait is.

A Stellar Blade név nem véletlen. A Stellar szó latinul csillagokra utal, a Blade, penge szó pedig Eve létezését határozza meg. Rajtunk áll, hogy ennek a pengének hegye hova fogja elvezetni a főhősnőt. A Földön egyetlen várost tudott megtartani az emberiség: Xionról van szó. Eve és bajtársai a felszínen landolnak, hogy visszafoglalják a kihalt bolygót, és összefutnak egy túlélővel, Adammel, aki elvezeti a csapatot Xionba. Itt a város legidősebb embere sok történetet megoszt Eve-vel, aki kapcsolatot kezd kiépíteni Xion legfontosabb embereivel, hogy hozzá tudjon járulni a város újjáépítéséhez.

A NA:tive-októl kívánja megmenteni Eve a bolygót, de eközben Xion lakosainak is segíteni kellene. Ezzel kapcsolatban pedig mi dönthetünk majd. A játék akciódús játékmenete szükségbe beszi a támadások kivédését, és a NA:tive-ok támadásai elől jó lesz eloldalazni egy precíz időzítéssel, ami aztán a kombókhoz és egyedi képességekhez kapcsolódik. Egyedi Beta képességeket, illetven intenzív Burst mozdulatokat szerezhetünk, és ezek a rendező szerint látványosak lesznek. A bossfightok is kiemelt szerepet kapnak: az általános NA:tive-okhoz képest sokkal erősebbek lesznek, így kihívást nyújtanak és stratégiát igényelnek. Így jobban eltudunk merülni a játék történetében, és megérthetjük Eve érzéseit is.

A Stellar Blade-et a Sony Interactive Entertainment 2023 folyamán tervezi kiadni PlayStation 5-re. A képek és videó alapján nem csoda, hogy ígéretesnek tűnik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu