Nemsokára fehérben is kapható lesz az Xbox Series X? [VIDEO]

A Microsoft követheti a hagyományokat, ha a Logitech egyik reklámjában megbúvó konzolra figyelünk.

 

Az eredeti Xbox fekete volt, de később volt belőle egy fehér, átlátszó változat. 2005-ben az Xbox 360 alapból fehér színben jutott el a játékosokhoz, de az Xbox 360 S és Elite verziókból később fekete változatot is a boltokba vitt a Microsoft. A 2013-as Xbox One egyrészt egy videómagnó kinézettel bírt, másrészt fekete volt, de az Xbox One S eljövetelével ebből is megérkezett a fehér kiadás. Az Xbox Series S alapból fehér színű, de az Xbox Series X-ből nincs ilyen verzió (és a limitált, gyűjtői kiadásokat ne vegyük ide).

Viszont a Logitech Astro reklámjában egymás mellett ott van a két 2020-as konzol, a PlayStation 5 és az Xbox Series X. Ha a Microsoft nem csak egyedi tervezésű, kizárólag a reklám céljából tervezett modellt adott a forgatáshoz, akkor bizony ez arra utal, hogy a redmondi techóriás hamarosan fehér gúnyát ölthet a konzoljára. Azért is használunk feltételes módot, mert erről a Microsoft még semmilyen bejelentést nem tett.

De hamarosan ez is bekövetkezhet, ugyanis az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core kontrollerből a héten hivatalossá tett egy fehér változatot, így a drágább, ám sokkal komolyabb testreszabási opciókkal rendelkező „elitdzsojsztik” sem véletlen. Általában nem szokott hatalmas eltérés lenni a konzol és annak kontrollerének színe között (itt lehetne sorolni nem kevés példát, de nem szükséges), így feltehetőleg az év vége előtt hivatalosan le fogja leplezni a Microsoft a fehér Xbox Series X-et, hogy így „a kistesó” mellett ebből is lehessen világosabb színárnyalatú kiadás.

Elvégre a Nintendo Switch OLED verziójából (ami a harmadik változat a nagy N hybrid platformjából, hiszen az alap verzió mellett ne feledkezzünk meg a nem dokkolható Lite-ról se!) is van fehér színű, így a Microsoft lenne a kivételes eset… és ők nem nagyon szoktak ilyen téren egyedi utat járni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu