A múltba réved a PlayStation Stars egyik gyűjthető figurája októberben!

A szigorúan nem NFT figurát azok ismerhetik fel könnyen, akik emlékeznek a PlayStation kezdeti időszakára.

 

A PlayStation Stars bejelentéséről, majd megjelenési menetrendjéről is írtunk, továbbá arról is beszámoltunk, hogy a japán játékosok nem vették jó néven, hogy aki eléri a Sony Ázsiában már elindított hűségprogramjában a legmagasabb szintet, prioritást kap az ügyfélszolgálatuk felkeresésekor. De magukról a vitrinbe kiállítható (és nyilvánossá is tehető) figurákról eddig nem nagyon esett szó.

Az egyik gyűjthető figura egy T-Rex lesz. Nem biztos, hogy elsőre felismerhető, úgyhogy egy kis magyarázatra szorul a kihalt állat: egy T-Rexet használt ugyanis a Sony a PlayStation ikonikusnak mondható techdemójában (erről itt meg lehet tekinteni egyvideót). Nem viccelt a Sony, amikor azt mondta, hogy tényleg a múltba nyúl a hűségprogramjában, és ezért nem is kell sokat tenni: ha októberben bármelyik PlayStation 5-ös vagy PlayStation 4-es játékot elindítjuk, ezt kapjuk, ha regisztrálunk a PlayStation Starsba (ehhez elég egy PlayStation Network-fiók; PlayStation Plus előfizetésre nincsen szükségünk).

Nem tudjuk még, hogy a nyugati régiókban is ezt kapjuk (ki tudja, hogy lesz-e regionális eltérés), mert az amerikai kontinensen ötödikén, Európában és Ausztráliában pedig 13-án indul el a program, így csak tippelni tudunk ebben a néhány napban. A PlayStation Fanatic révén megtudtuk, hogy a T-Rex hivatalos jellemzése szerint „az eredeti PlayStationre készült techdemó T-Rexének tudományosan hiteles mini szobra” az, amit a PlayStation Stars tagjai megkapnak.

Még akkor is, ha kifejezetten korrekt ötletnek lehet nevezni a Sony retrózását, nem biztos, hogy egyrészt ez hitelesnek tűnik (hiszen a Sony Interactive Entertainmentet az a Jim Ryan vezeti, aki elítélte a visszamenőleges játéktámogatást…), másrészt pedig jelenleg csak iOS-en és Androidon lehet a PlayStation Appban nézegetni ezeket, ugyanis konzolon erre nincsen lehetőség. Ez nem teljesen az a rajt, amit talán el lehetett volna várni a Sony-tól.

Na majd meglátjuk, hogy lesz-e nyugaton is T-Rex avagy sem.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu