A Witcher Cirije, Freya Allan egy másik bombafranchise-ban kapott főszerepet!

MOZI HÍREK – A The Witcher Netflix sorozatban Cirit alakító fiatal brit színésznő, Freya Allan csak nagy szerencsével kapta meg ezt a szerepet, hiszen eredetileg mást szemeltek ki rá, viszont most, hogy ő lett a karizmatikus, varázserővel bíró és királyi származású fiatal lány, úgy tűnik, Allannek alaposan beindult a karrierje, ugyanis most szerződtették egy másik ütős franchise legújabb filmjéhez…

 

Ez az új franchise a csúcsra emelheti Freya Allan amúgy is felfelé ágató karrierjét, ugyanis ő lesz az új Majmok bolygója film főszereplője. A Witcher sztárja fogja játszani az emberi főszerepet, míg Owen Teague a majom főszereplőjét.

Újabb frissítés érkezett a 20th Century Studios új Majmok bolygója rebootjával kapcsolatban. A Deadline szerint a film a Kingdom of the Planet of the Apes címet viseli majd, ahogy azt a korábbi pletykák is sugallták, és Freya Allan és Peter Macon is csatlakozik a szereplőgárdához. A film forgatása a jövő hónapban kezdődik Wes Ball, az Útvesztőfutó rendezőjének irányításával.

Korábban a Movieweb már beszámolt arról, hogy Owen Teague-et szerződtették a főszerepre. Mármint a főszereplő majom szerepére, akit egyes oldalak Cornelius, Caesar fiaként azonosítottak, míg mások nem. Teague a 2017-es Ez és a 2019-es Ez: Második fejezet című filmekben Patrick Hockstetter szerepéről ismert. Emellett egy másik Stephen King-projektben is szerepelt, Harold Laudert alakította a The Stand 2020-as adaptációjában.

Allan fogja játszani az emberi főszerepet a rebootban, amelynek casting folyamata eltartott egy ideig. Allan többször is próbajátékon volt, többek között egy utolsó meghallgatáson Ball előtt, amikor helyszíneket keresett, és több más feltörekvő sztárt is maga mögé utasított. Allan áttörő szerepe Ciri hercegnő volt a Netflix The Witcher című sorozatában. Emellett szerepelt a Gunpowder Milkshake-ben és a hamarosan megjelenő Baghead című indie drámában is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Macon kit fog játszani, és hogy majomként vagy emberként. Macon korábbi szerepei közé tartozik Bortus parancsnokhelyettes a The Orville-ben és Preston Lloyd a Family Guy-ban, mindkettőt Seth McFarlen készítette. Emellett visszatérő szerepe volt a Shamelessben Luther Winslow őrmesterként.

 

A múlt és a jövő

 

„A majmok bolygója a filmtörténet egyik legikonikusabb és legtörténelmesebb sci-fi franchise-a, valamint kitörölhetetlen része stúdiónk örökségének. A Majmok bolygója királyságával kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy folytathatjuk a sorozat fantáziadús, elgondolkodtató mozi hagyományát, és alig várjuk, hogy 2024-ben megoszthassuk Wes rendkívüli elképzelését erről az új fejezetről a közönséggel” – mondta Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke.

A majmok bolygója a 20th Century Studios egyik legnépszerűbb és legmaradandóbb franchise-a, amely világszerte több mint 1,7 milliárd dollárt hozott össze. A legelső filmet, amely Pierre Boulle regénye alapján készült, és amelynek forgatókönyvét Rod Serling írta, 1968-ban mutatta be az akkori 20th Century Fox. A film az év egyik legnagyobb sikerfilmje lett, és még külön Oscar-díjat is nyert.

A filmet négy mozifilm folytatása követte, amelyek többségében Roddy McDowall játszotta a főszerepet, valamint két tévésorozat. A 2001-es remake-et Tim Burton rendezte. A főszerepben Helena Bonah Carter (meglepetés, meglepetés) és Mark Wahlberg. Rupert Wyatt rendező 2011-ben újraindította a franchise-t A majmok bolygója felemelkedése című filmmel, amelyben Andy Serkis játszotta a majom főszereplőjét, Ceasart, és ezt a szerepet a Matt Reeves rendezte két folytatásban is eljátszotta.

Míg a film címét már tudjuk, és azt is, hogy kik lesznek a főszereplők, addig a Kingdom of the Planet of the Apes cselekménye. Ilyen például, hogy az eredeti film újabb remake-je lesz-e, amelynek magvait már elültették a Serkis főszereplésével készült filmekben. Mivel a forgatás még nem kezdődött el, úgy tűnik, még egy darabig nem fogjuk biztosan megtudni.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu