Kiszivárgott a Sony több játékterve is?

A Horizon körüli szivárgások (amikről már beszámoltunk) csak a jéghegy csúcsa voltak. Érdemes ennél mélyebbre is beásni magunkat.

 

A Sony Interactive Entertainment logikája érthetetlen: reméltük, hogy a The Last of Us Part I egy egyszeri kilengés lesz, de nem, ugyanis a pletykák szerint a Guerrilla Games játéka, a Horizon Zero Dawn állítólag egy PlayStation 5-ös remake-et vagy remastert kap (ha az előbbi az igaz, akkor kiemelnénk, hogy egy PlayStation 4-es játékról van szó, ami ÖT ÉS fél éve jelent meg…).

Viszont van itt egy lista, amit lent beágyaztunk, és úgy látszik, hogy a Sony Egyesült Királyságban található kirendeltségéről származik. Ennek hitelességét egy többnyire megbízható bennfentes, Dusk Golem/AestheticGamer is megerősítette a ResetEra fórumon. Menjünk végig a listán.

A Guerrilla Games a Horizon 2-n dolgozik, ebből adódóan ez régi lista lehet, mert a Horizon Forbidden West már megjelent PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A DLC és a „támogatás” pletyka szintjén már ismert, de PC-s port is lesz a táblázat alapján. Aztán a Guerrilla egy PlayStation 5-ös remastert csinál, illetve lesz egy élő szolgáltatású (live service) Horizon Online is PS5-re és PC-re. A Horizon VR is ismert (Horizon Call of the Mountain), ugyanis a Guerrilla és a FireSprite közösen készíti.

A FireSprite viszont nem áll meg ennyinél: PlayStation 5-re és PC-re dolgozik egy Unreal Engine 5-ös „túéúlő horroron” (elírták a survival horrort, akkor már mi is), és ennek a neve Heartbreak. Ez a projekt jó fél éve egy álláshirdetés formájában már kitudódott. A Sackboy: A Big Adventure PC-s portjának megjelenési dátumáról nemrég írtunk, ám a Sumo Digitalnak van egy másik érdekessége: egy nyílt világú PlayStation 5-ös játékon dolgozik a csapat Carbon kódnéven. Fel lett tüntetve a Lucid Gamestől a Destruction AllStars PlayStation 5-re, de mellette egy másik járműves harci játék, szintén PS5-re, Redstar kódnévvel. Ez lehet a pletykált Twisted Metal-feltámasztás?

Aztán a Housemarque Returnaljának PC portja nyílt titok, a Koei Tecmo Roninja a Team Ninjához kötődik, és szintén be lett jelentve (Rise of the Ronin), majd a Kojima Productionstől egy Decima engine-t használó PlayStation 5-ös, nyílt világú játék Ocean kódnévvel. Mondjuk kórusban: Death Stranding 2. Majd a Ballistic Moontól a PlayStation 5-re és PC-re is tervezett, szintén a Guerrilla engine-jét, a Decimát használó túlélő horror Bates kódnévvel. Erről már a nyáron írtunk, és a stúdió mögött a Supermassive Games (Until Dawn!) több veteránja áll. Aztán a Sony londoni stúdiója is egy játék-mint-szolgáltatás (GaaS, games-as-a-service) modellű játékot készít Camden kódnévvel PlayStation 5-re és PC-re.

Ez fix, hogy nem a teljes lista, de ez eléggé komolynak tűnik. Naná, hogy nem hivatalos a lista, de a pletykákkal egy vonalba esik minden, leszámítva az új projekteket (Camden, Carbon, esetleg a Redstar).

Forrás: WCCFTech

 

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu