Sikoly 6: Melissa Barrera friss részleteket árult el a közelgő slasher cselekményéről!

MOZI HÍREK – A Melissa Barrera mellett több visszatérő színészt is felvonultató Sikoly 6 jövőre érkezik a mozikba.

 

 

A Sikoly 2022 sztárja, Melissa Barrera elárult ezt-azt a közelgő slasher folytatás, a Sikoly 6 helyszínéről és cselekményéről. A 20 Questions On Deadline podcastnek nyilatkozva Barrera elárulta, hogy a film nem sokkal a Sikoly 5 eseményei után veszi majd fel a fonalat. Ami azt jelenti, hogy ő és a csapat többi tagja nem sokat pihenhetett Ghostface legutóbbi borzalmas jelenése után.

„Nem, egyáltalán nem [nagy időugrásról] van szó. Szinte közvetlenül az előző után van. Alapvetően ugyanannyi idő telt el a Sikoly-világban, mint nálunk a két film premierje között.”

Most már tudjuk tehát a Sikoly 6 idősíkját és helyszínét, hiszen az már kiderült, hogy a film a kaliforniai Woodsboróból New Yorkba viszi a cselekményt. A korábbi hírekből kiderült, hogy a Sikoly 6-ban a Ghostface Manhattanbe kerül, a helyszínváltoztatás pedig követi azt, amit már eddig is elárultak a horrorfilmről.

A Sikoly 6-ban Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding a hírhedt vágóhírességgel szerzett tapasztalataik után maguk mögött hagyják Woodsborót, és a reményeik szerint zöldebb, kevésbé gyilkos legelők felé indulnak a Nagy Almában. Sajnos azonban ettől a gyilkostól nem ennyire egyszerű megszabadulni…

Barrera, aki a Sikoly 6-ban újra eljátssza Sam Carpenter, Billy Loomis törvénytelen lányának szerepét, szintén ízelítőt adott a borzalmakból, amelyek New Yorkban várnak a bandára.

„Látod, hogy egy olyan városban, mint New York, mindenki valahogy a saját dolgát csinálja, és valaki segítségért kiált, és senki nem jön a segítségére. Senki sem jön segíteni nekik, tudod, mindenki olyan, mintha azt mondaná: >>Én ebbe nem avatkozok bele.<< Szóval ez megalázó, mert üldöz a Ghostface, de látod az emberiséget is, és azt, hogy hogyan reagál egy ilyen helyzetben. Mindegy, azt hiszem, valószínűleg már így is túl sokat mondtam.”

A filmet a Radio Silence néven közösen ismert Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezte, a forgatókönyvet James Vanderbilt és Guy Busick írta, a főbb szerepekben pedig Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Courteney Cox, Hayden Panettiere és Dermot Mulroney látható, a tervek szerint 2023. március 31-én kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu