The Peripheral trailer: Chloe Grace Moretz a Westworld alkotóinak új sci-fi sorozatában [VIDEO]

MOZI HÍREK – Chloe Grace Moretz a főszereplője a The Peripheral című új sorozatnak, amely Jonathan Nolan és Lisa Joy Prime Video-ra készül és William Gibson, a Cyberpunk atyjának regénye alapján készült.

 

Megjelent a hivatalos trailer a The Peripheral című új sci-fi sorozathoz, Chloe Grace Moretz főszereplésével, amely októberben érkezik a Prime Video-ra. A Westworld alkotóitól, Jonathan Nolantól és Lisa Joy-tól származó sorozat William Gibson eredeti regényén alapul. Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni a filmből Chloë Grace Moretz főszereplésével együtt, alább megnézheted az új trailert.

A sorozatot Scott B. Smith (Egyszerű terv) készíti, a produceri teendőket pedig Jonathan Nolan és Lisa Joy látja el. Smith egyben showrunner és executive producer is, a rendező Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Athenwa Wickham (Westworld) és Steven Hoban (In the Tall Grass). A The Peripheral az Amazon Studios és a Warner Bros. Television gyártásában készül a Kilter Films közreműködésével.

A The Peripheral promóciója során a New York-i Comic-Conon Jonathan Nolan és Lisa Joy elárulta, hogy még nem felejtették el a Westworldöt. Megerősítették, hogy az HBO-nál tárgyalásokat folytatnak a sorozat ötödik és egyben utolsó évadának elkészítéséről. Közben egy Fallouton alapuló tévésorozatot is fejlesztenek, amely szintén a Prime Videónál készül. Akár lesz folytatás, akár nem, a Westworldnek lesz folytatása, a rajongóknak van mit várniuk attól a tartalomtól, amit Nolan és Joy eddig hozott nekünk.

A The Peripheral hivatalos leírása így szól:

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz), tengerészgyalogos veterán bátyja, Burton (Jack Reynor) és haldokló édesanyjuk egy kisvárosban élnek a Blue Ridge-hegységben 2032-ben. Miközben édesanyjuk egészségi állapota romlik, és az orvosi számlák egyre csak gyűlnek, Flynne és Burton szimulációs játékokkal („Sims”) keresnek plusz pénzt. A két testvér osztozik Burton avatárján, és „zsokéznak” a magas fizetésű vásárlókért, hogy legyőzzék a kihívást jelentő játékszinteket. Amikor Burtonnak felajánlják, hogy bétateszteljen egy új Simset, Flynne az, aki végül a bátyjának adva magát, játszik. A szim Londonban játszódik, és Flynne-t azzal bízza meg, hogy törjön be a Kutatóintézet nevű vállalathoz – hogy ellopjon egy értékes titkot.

Amikor a feladat rosszul sül el, Flynne kezd rájönni, hogy a Sim sokkal valóságosabb, mint azt valaha is gondolta volna. A London, amelyet felfedez, a jövőben létezik… 2099-ben. És amit Flynne a Kutatóintézetben felfedezett, az komoly veszélybe sodorja őt és a családját. Vannak emberek a jövőből, akik fel akarják használni Flynne-t az ellopott információkért… és vannak mások, akik holtan akarják látni Flynne-t. Flynne a jövő Londonjában találkozik Wilffel (Gary Carr), egy férfival, aki talán a kulcs lehet a rejtély megoldásához. De előbb a jelenben Flynne-nek és Burtonnak, valamint egykori elit katonai egységének össze kell fognia, hogy megmentsék magukat a megölésükre törő erők elől – olyan erők elől, amelyeket a jövőből küldtek, hogy visszaszerezzék a létfontosságú titkot, amelyet Flynne ellopott.

A Periféria premierje 2022. október 21-én lesz a Prime Videón. Ezt követően 2022. december 9-ig minden pénteken hetente új epizódok kerülnek képernyőre.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu