Jó hír a Dead Space rajongóinak: egyszerűbb lesz a játék Steam-en!

A Dead Space eltávolítja a Steam egyik legidegesítőbb funkcióját azok számára, akik nem szeretik a telepített indítóprogramokat.

 

 

Sokan vagyunk, akik nem igazán kedveljük, ha a gépünket telis-tele kell pakolnunk indítóprogramokkal. Inkább mindent egyetlen oldalra összpontosítanánk, mint amilyen például a Steam. Erről szól ez a hír, de jelen esetben a 2023-as év egyik legjobban várt játékáról, a Dead Space Remake-ről. Ehhez állítólag az EA-nak van köze, amely eltávolítja a régi Origin indítóprogramot, és a saját alkalmazásával helyettesíti azt.

„A Dead Space natívvá válik a Steamen”, EA

Ahogy a PC Gamer beszámolt róla, ha valaki a Dead Space Remake-et a Steamen vásárolja meg, örömmel értesülhet arról, hogy nem kell telepíteni az Origin vagy az EA alkalmazását. Az EA egyik képviselője azonban ezt is megerősítette a médiának: „A Dead Space natívvá válik a Steamen”.

Hogy ez egy stratégiaváltás része vagy egyszeri döntés, nem tudni, de mindenesetre sokaknak biztosan tetszett. Ugyanakkor nem minden esetben számíthatunk erre a lehetőségre, hiszen pl. a várva várt Star Wars Jedi: Survivorhoz az Origin vagy az EA-alkalmazás kell majd, ahogy az a Steam terméklapján is olvasható. Legalábbis ajánlott EA-fiókkal rendelkezni, hogy elkerüljük az esetleges problémákat.

A Dead Space Remake 2023. január 27-én érkezik PS5-re, Xbox X Series X/S-re és PC-re.

Nemrég már meg is erősítették a követelményeit, amelyek nem olyan alacsonyak, mint várták. Emellett megmutatták az eredetihez hasonlóan félelmetes játékmenetet is, amiről máris érdekes és nosztalgikus összehasonlításokat láthattunk.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu