Bruce Willis és John Travolta újra együtt a Paradise City trailerében [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Ponyvaregény sztárjai és Hollywood ikonjai, Bruce Willis és John Travolta újra összeállnak a Paradise City című akciófilm frissen megjelent trailerében. A Saban Films jóvoltából megjelent Paradise Cityben Willis és Travolta azt csinálják, amit a rajongók szeretnek: fegyverrel hadonásznak és szellemes párbeszédeket folytatnak, előbbi egy fejvadászt, utóbbi pedig egy könyörtelen hatalmi brókert alakít. Nézd meg a Paradise City trailerét alább.

 

„Amikor Ian Swan fejvadászt (Willis) lelőnek és feltételezhetően meghalt, miután eltűnt Maui vizein, Swan fia, Ryan (Jenner), volt társa (Dorff) és egy helyi nyomozó (Lundberg) elindulnak, hogy megtalálják a gyilkosokat” – olvasható a Paradise City hivatalos szinopszisában. „Miután egy kegyetlen hatalomgyakorló (Travolta) megfenyegeti őket, úgy tűnik, Ryan és csapata kifogyott a lehetőségekből” – teszi hozzá a szinopszis – „amíg egy kirándulás a szigorúan őrzött Paradise City nevű szigetközösségbe össze nem hozza őket egy váratlan szövetségessel”.

Tehát Bruce Willis kontra John Travolta: a páros 1994-ben együtt szerepelt a Ponyvaregényben, 1989-ben a Nicsak, ki beszél, majd 1990-ben a Nicsak, ki beszél most filmekben.

„Veszélyes vagy?” Travolta kérdezi Willist a felvételen. „A barátaimra nem” – válaszolja Willis. „Hát, az nagy kár, mert nekem van elég barátom” – válaszolja Travolta hidegen. Várhatóan golyók, fenyegetések és poénok fognak repülni. Persze legutóbb, amikor Willis és Travolta szemtől szemben állt egymással, Willis volt a győztes. Az idő majd megmutatja, ki kerül ki jobban Paradise Cityből.

A Chuck Russell (A maszk, Radír, Harag vagyok) által rendezett, Corey Large és Edward John Drake által írt Paradise Cityben Willis és Travolta mellett olyanok játszanak, mint Praya Lundberg, Corey Large, Stephen Dorff, Blake Jenner és Oliver Trevena.

 

Bruce Willis nemrégiben visszavonult a színészkedéstől

 

Sajnos az akciófilmek szupersztárja, Bruce Willis nemrég visszavonult a színészkedéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, ami nyelvi és beszédbeli nehézségeket okoz. A színész Bruce Willis és Demi Moore színésznő legidősebb lánya, Rumer Willis azóta a közösségi médián keresztül tájékoztatta a legendás színész rajongóit.

„Bruce csodálatos támogatóinak, családként szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrégiben afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire” – írta a közösségi médiában még márciusban. „Ennek eredményeképpen és nagy megfontoltsággal Bruce visszavonul a karrierjétől, amely oly sokat jelentett számára. Ez egy igazán nagy kihívást jelentő időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk ezen keresztül, és szerettük volna bevonni a rajongóit, mert tudjuk, milyen sokat jelent nektek, ahogyan ti is neki. Ahogy Bruce mindig is mondta: „Éljetek”, és mi együtt ezt tervezzük tenni.”

A Paradise City a tervek szerint 2022. november 11-én kerül a Saban Films forgalmazásában a mozikba.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu