A legjobb PlayStation 4-es játék hivatott lenni a God of War: Ragnarök!

Ez kissé ellentmondó ahhoz képest, amit Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója mondott korábban.

 

Régebben több játék is PlayStation 5-re lett csak bejelentve (és közül végül csak a Ratchet & Clank: Rift Apart maradt valóban PS5-exkluzív), miközben ő azt mondta, hogy itt az ideje túllépni a PlayStation 4-en, és ezért készülnek az új konzolra a Sony játékai. A God of War: Ragnarök a bejelentésekor is inkább tűnt úgy, hogy csak PlayStation 5-re készül. Nem csoda, hogy Bruno Velazqueznek, a játékot fejlesztő Sony Santa Monica animációs igazgatójának tisztáznia kellett az Eurogamernek adott interjújában, hogy pontosan mi is az ő álláspontjuk:

„A God of War: Ragnarök esetében már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy ez egy PlayStation 4-es játék lesz, mert támogatni akartuk a rajongói bázist. Nagyon sokan élvezték az előző God of War-t PlayStation 4-en. A lehető legjobb PlayStation 4-játékot fogjuk készíteni. A célunk az volt, hogy minden lehetséges módon felülmúljuk a 2018-as God of War-t. Az, hogy van PlayStation 5-ös verzió is, csak hab a tortán. A célunk az volt, hogy készítsük el a legjobb PlayStation 4-es játékot: nyomjuk meg a grafikus részletességet, a tartalmat, fejezzük be az elkezdett történetet. Ez volt az elsődleges célunk. A PlayStation 5-ön ott van a haptikus visszajelzés, a 3D-s hang, a magasabb frame rate, a szebb grafika és a jobb textúrák. Ez csak a hab a tortán. Természetesen a PlayStation 5-ös verzió lesz a legjobb módja annak, hogy átéljük [a játékot], de a PlayStation 4-es [verzió] lesz az egyik olyan játék, ami a maximumot hozza ki a konzolból. Ennek a filozófiának és megközelítésnek a figyelembevétele segített nekünk abban, hogy kitűzzük magunk elé a célt: egy nagyszerű PlayStation 4-es és egy még jobb PlayStation 5-ös élményt akarunk készíteni,” mondta Velazquez.

Grafikai opciók is lesznek PlayStation 5-ön. A Favor Resolution esetében natív 4K felbontás mellett 30 FPS lesz a frame rate, míg a Favor Performance dinamikus 4K mellett ad 60 FPS-t. Akinek VRR-képes kijelzője és HDMI 2.1-es inputja van, a Favor Resolution esetében 4K és 60 FPS lesz, míg a Favor Performance 4K mellett „akár” 120 FPS-t is elérhet.

A God of War: Ragnarök november 9-én jön PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás:  WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu