PlayStation Plus Essential: a 2022 novemberi kínálat

A Sony újabb hónap végére ért, és bemutatta, hogy a régi PlayStation Plus-előfizetés helyét átvevő PlayStation Plus Essential előfizetői milyen játékokat kapnak PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

Ez már rendszeresített, hogy a francia Dealabs weboldalon Billbil-kun feltüntette egy szivárgás után, hogy az összes PlayStation Plus-előfizető milyen játékhoz férhet hozzá ingyenesen az ősz utolsó hónapjában. Mivel az utóbbi közel egy évben szinte kifogástalanul precíz szivárogtatásról esett szó, érdemes bízni a mondanivalójában.

A szivárgás szerint a november húzóeleme a Nioh 2 lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re egyaránt. A XVI. századi Japánt a Team Ninja nagyon korrekt módon keltette életre, és akinek kimaradt volna a Souls-klónok egyik legjobbjának nevezhető alkotás, érdemes lesz most bepótolni. A második játék, a Heavenly Bodies szintén cross-gen, ugyanis PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető lesz a főleg a fizikára építő puzzle játék a világűrben. A harmadik játék viszont kizárólag PlayStation 4-re lesz elérhető (leszámítva a visszamenőleges támogatást): ez a LEGO Harry Potter Collection lesz. Valóban ezek a játékok jönnek, vagy a Sony egyszer végre észhez kapott, és módosított az utolsó pillanatban?

Nem. Tényleg ez a három játék lesz. Hétfőig viszont az októberi PlayStation Plus Essential játékok elérhetőek. Ezek az alábbiak: Hot Wheels Unleashed (PlayStation 5, PlayStation 4), Injustice 2 (PlayStation 4), továbbá Superhot (PlayStation 4). Ehhez a trióhoz képest talán izmosabb kínálatnak lehet mondani a novemberi felhozatalt, mert a Nioh 2 azért nem olyan gyenge eresztés, hogy egy legyintéssel elintézzük.

És mi a helyzet a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium játékkínálattal? A kérdés jogos, mert a szeptember végi PS Plus Essential októberi kínálatát bejelentő posztjában a Sony azt írta, hogy „a hónap során” közlik azokat, aztán október 12-én kerítettek erre időt, ami azért kissé nevetséges volt „a kékek részéről”. Na, megint ugyanez a duma, hogy „a hónap végén később”. Akkor majd november közepén visszatérünk erre…

Forrás: WCCFTech, PS Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu