The Last of Us társasjátékot készít a Naughty Dog, méghozzá nem is akármilyet!

The Last of Us társasjáték közösségi finanszírozási kampánya november 8-án indul a Kickstarteren.

 

 

Bizony, a népszerű videójáték-széria saját társasjáték-adaptációt kap. A Naughty Dog bejelentette, hogy a Themeborne-nal – az Escape the Dark sorozat készítőivel – együttműködve egy táblás játékot készítenek The Last of Us: Escape the Dark címmel.

Az Escape the Dark egy kooperatív társasjáték-sorozat, amely fekete-fehér illusztrált fejezetkártyákból áll, melyeket a játékosok közösen oldanak meg.

A Themeborne játékában 1-5 játékos veszi át Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy vagy Marlene irányítását. Mindannyian egy nyitott világú térképet felfedezve próbálnak majd biztonságba jutni.

A játékmenet az eredeti játékból ismerős helyszíneket tartalmazza. Láthatjuk a külvárosokat, a csatornákat és az egyetemet. Emberi és fertőzött ellenségek kombinációjával találjuk majd szembe magunkat. Az alábbiakban képen látható a teljes szett, az illusztrált kártyákkal együtt.

 

 

 

 

A társasjáték Kickstarter-kampánya november 8-án indul. A Naughty Dog szerint a rajongók közelebbről is megismerhetik a játékot. A kampány indulásakor esélyt kapnak arra, hogy biztosítsák a gyűjtői kiadást.

A The Last of Us: Escape the Dark a legújabb a játékszéria rajongóinak szóló leleplezések sorában.

A Naughty Dog idén kiadta az eredeti játék remake-jét a The Last of Us Part I formájában. A jelek szerint januárban érkezik az HBO-sorozat. Aztán ott van az a kapcsolódó multiplayer projekt, amely tavaly nyáron kapott egy kis teasert.

Forrás: Naughty Dog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu