Zac Efron nem hajlandó újra eljátszani Matthew Perry fiatalabb kiadását?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Matthew Perry megpróbálta rávenni a Megint 17-ben vele együtt szereplő Zac Efront, hogy játssza el újra fiatalabb önmagát egy új filmben. Ám Efron visszautasította az ajánlatot.

 

 

A közeljövőben nem lesz Megint 17 reunion. Nemrég Matthew Perry részt vett a SiriusXM Pop Culture Spotlight című műsorának interjújában Jessica Shaw-val, hogy népszerűsítse új memoárját. A Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című könyv a színész által megosztott őszinte gondolatok miatt keltett némi feltűnést. Többek között kitér a függőséggel folytatott hosszas küzdelmére, valamint a Keanu Reeves iránti nyilvánvaló ellenszenvére. (Habár ez utóbbiért azóta már bocsánatot kért.)

Az új interjúban Perry azt is elárulta, hogy reméli, hogy újra összeállhat Megint 17 sztárjával, Zac Efronnal egy új filmben.

A 2009-ben bemutatott filmben Efron Perry karakterének fiatalabb változatát alakította. Perry azt mondja, hogy megpróbálta rávenni Efront, hogy szerződjön le egy közelgő romantikus vígjátékhoz. Ebben a Tűzgyújtó sztárja ismét egy fiatalabb Perryt alakítana. Ezúttal azonban Efron nem érdeklődött. Ahogy Perry az interjúban a filmről, amelyet tervez rendezni, elmondja:

„Befejeztem egy forgatókönyvet, amivel néhány emberhez eljutottunk. Azt szeretném rendezni… Van benne egy kis szerepem. Magamnak írtam, aztán rájöttem, hogy kb. 20 évvel vagyok öregebb annál, hogy ezt eljátsszam. Úgyhogy most próbálunk főszereplőt szerezni.”

Perry szerint Efron kapta meg a film főszerepét. Perry egy fiatalabb verziója lett volna, a Jóbarátok sztárja meg egy cameo erejéig tűnt volna fel. Efron azonban visszautasította a filmet, így Perry visszakerült a tervezőasztalhoz, hogy új színészt találjon a szerepre.

„Nemet mondott, úgyhogy találnunk kell valakit, aki igent mond.”

 

Zac Efron talán csak túl elfoglalt

 

Nem egészen világos, hogy Efron miért utasította vissza Perry romantikus komédiáját. Ám az egyik ok az lehet, hogy egyszerűen nem volt rá ideje. Miután lenyűgözött a Netflix Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmjében Ted Bundy szerepében nyújtott alakításával, Efron idén az Arany, a Tűzgyújtó és a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja című filmben is szerepelt, amelynek nemrég volt a premierje az Apple TV+-on. Efron jelenleg a The Iron Claw című profi pankrátor filmben dolgozik, és a forgatásról készült képek vírusként terjedtek el, miután látták testének átalakulását, amin átesett, hogy eljátssza Kevin Von Erich profi pankrátort.

Eközben Perry a Megint 17 óta nem tűnt fel a mozivásznon, habár az HBO Max Jóbarátok: Újra együtt című filmjében felbukkant tavaly.

Az elmúlt években a The Odd Couple, a Diane védelmében és A Kennedy család: Camelot után című tévésorozatokban is figyelemre méltó szerepeket kapott.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu