Geralt szinkronszínésze komoly kérdéseket vetett fel a The Witcher Remake-kel kapcsolatban!

Riviai Geralt hangja beszélt az eredeti Witcher közelgő remake-jéről, és arról, hogy a CD Project Red új hangokat akar-e majd hozzá.

 

 

Doug Cockle, riviai Geralt hangja a 2007-es The Witcher remake-jéről beszélt, amelyet a CD Project Red jelenleg fejleszt. Az ünnepelt RPG-sorozatban fontos szerepet játszó Cockle a szörnyvadász főhős megtestesítőjévé vált, legalábbis a játékok angol nyelvű változataiban. Geralt a közelmúlt egyik legkedveltebb videójáték-karaktere. Különösen a fantasy műfajban. Sokan kíváncsiak lesznek, hogy a stúdió visszahozza-e az eredeti szinkronszínészt.

A CDPR nemrég jelentette be a The Witcher Remake-et, mondván, hogy a PC-exkluzív cím újragondolása teljesen a nulláról épül az Unreal Engine 5-ben.

A „Canis Majoris” kódnevű projekt jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van, és a stúdió arra kéri a rajongókat, hogy legyenek türelemmel, amíg a csapat nekilát a 15 éves cím visszahozásának. Természetesen sokan szeretnék tudni, hogy kik fognak visszatérni, hogy hangot adjanak néhány ikonikus szereplőnek. Ám ebben a szakaszban még túl korai lenne erről spekulálni.

Az Eurogamernek adott friss interjújában Cockle elmondta, hogy nem sokat tud a The Witcher remake-jével kapcsolatban. Már azon kívül, hogy UE5-ben készül. Ugyanakkor azt mondja, hogy „egy pillanat alatt ott lenne”. A továbbiakban közölte, hogy nem biztos benne, hogy a CD Projekt Red újra fel akarja-e venni az eredeti szövegeket vele. Avagy csak a 2007-es kiadás hangjait használják fel újra. Ennek tudatában úgy tűnik, hogy a fejlesztő még nem vette fel a kapcsolatot Cockle-lal a projekttel kapcsolatban. Ám mint említettük, ez még korai stádiumban van. Tekintve, hogy a kezdetek óta ő volt Geralt, logikus lenne, ha a remake-hez visszahoznák.

A The Witcher mint sorozat minden egyes játékkal egyre népszerűbbé vált, különösen a harmadik rész vonult be a köztudatba úgy, mint a generáció egyik legjobb RPG-je.

Sőt, a The Witcher 3 most már a jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik. A tervek szerint decemberben PS5-re és Xbox Seriesre is kijön majd a játék.

Ezen felül a CD Projekt Red egy új Witcher-trilógiát, valamint a Cyberpunk 2077 folytatását is bejelentette. Ezekről a készülő címekről megint csak nem sokat tudni, de a lengyel stúdió láthatóan nagyon elfoglalt. Remélhetőleg azért nem annyira, hogy elfelejtse felvenni a kapcsolatot Doug Cockle-lal.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu