Pokemon Scarlet és Violet játékosok visszatérítést követelnek

Jó néhány elégedetlen Pokemon-rajongó visszatérítést kér, miután játszottak a frissen megjelent Pokemon Scarlet és Violet játékokkal.

 

Néhány Pokemon Scarlet és Violet rajongó visszatérítést kér, miután játszottak a sorozat legújabb játékaival. A Nintendo, a Game Freak és a The Pokemon Company először tavaly februárban jelentette be a Pokemon Scarlet és Violet játékokat, és sokakat meglepett, hogy a Pokemon Legends megjelenése után ilyen hamar új Pokemon-játékok érkeznek: Arceus után. A Pokemon Scarlet és Violet kapcsán azóta is nagy a hype, a rajongók minden egyes trailert, képet és információt, ami a játékokról megjelent.

Sajnos a Pokemon Scarlet and Violet megjelenése nem váltotta be sokak elvárásait. A Pokemon Scarlet és Violet a sorozat történetének legrosszabbra értékelt fő sorozatú Pokemon-játékai (leszámítva az olyan „harmadik” játékokat, mint a Pokemon Emerald és az olyan remake-eket, mint a Brilliant Diamond és a Shining Pearl), sok kritikus szidta a játékok teljesítményét. Egyesek az öregedő Nintendo Switch hardvert okolták a Pokemon Scarlet és Violet elmarasztaló látványvilágáért és a technikai problémák sokaságáért, mások viszont a fejlesztő Game Freakre hárították a felelősséget.

Refunded. I will no longer be part of the problem. from pokemon

I was just approved for a refund of my digital purchase of Pokemon Violet. from pokemon

Just got approved for an eShop refund for my Pokemon Scarlet preorder. If you’re not liking the game, I urge you to do so as well. from pokemon

Függetlenül attól, hogy a Pokemon Scarlet és Violet miért alakult úgy, ahogyan alakult, a játékok olyan állapotban vannak, hogy néhány Pokemon-rajongó úgy döntött, visszatérítést kér. A közösségi médiában számos posztban írják a Pokemon-rajongók, hogy vagy a Pokemon Scarlet és Violet árának visszatérítését kérték, vagy sikeresen visszafizették a játékok megvásárlását. Mások továbbra is megosztották a Pokemon Scarlet és Violet teljesítményproblémáiról készült klipeket, és arra kérték az embereket, hogy egyáltalán ne vásárolják meg a játékokat, hogy ezzel üzenjenek a Game Freaknek és a Nintendónak a rajongók elvárásairól a franchise-zal szemben.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu