Alfred Molina elárulta, mit kapott azért, mert elspoilerezte a Pókember: Nincs hazautat!

MOZI HÍREK – Amy Pascal és Kevin Feige nem volt elégedett, miután Alfred Molina véletlenül felfedte Doc Ock visszatérését a Pókember: Nincs hazaút című filmben.

 

 

Úgy tűnik, Alfred Molina megtanulta a leckét, miután véletlenül elregélte szerepét a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Még 2020 végén röppentek fel olyan pletykák, hogy Molina újra eljátssza Doc Ock szerepét. A színész maga is megerősíteni látszott a részvételét egy interjúban, amikor azt mondta, hogy a dolgok „remekül mennek” egy ravasz újságírónak, aki a No Way Home-ról faggatta, mielőtt hivatalosan bejelentették volna a visszatérését.

A Radio Timesnak adott új interjújában Molina elgondolkodik azon, milyen érzés volt kiengedni a szellemet a palackból.

Elárulta, hogy a csúsztatásért kapott hideget-meleget a Marvel stúdióban. A producereket, Amy Pascalt és Kevin Feige-t akkoriban meglehetősen frusztrálta a dolog. Nem fogja még egyszer elkövetni ezt a hibát, függetlenül attól, hogy valaha is lehetőséget kap-e arra, hogy újra visszatérjen Doc Ockként az MCU-ban. Íme, mit mondott Molina, amikor arról kérdezték, hogy egy esetleges visszatérés megtörténhet-e.

„Sem megerősíteni, sem tagadni nem tudom. Ez a hivatalos álláspont. A legutóbbi iteráció során egy kis bajba kerültem, mert történetesen teljesen ártatlanul kiengedtem a macskát a zsákból. Csak véletlenül beszélgettem egy újságíróval, aki megkérdezte: >>Szóval, tudod, hogy áll a Pókember-film?<< Erre én: >>Ó, nagyszerűen, köszönöm.<< Aztán szó szerint másnap a Variety azt írta: >>Alfred Molina elárulja, hogy Doc Ock visszatér<<„.

Molina ezután beszélt arról, hogy milyen bajba keveredett a baklövése miatt, ami miatt mostantól kezdve mindig egy új, bevált szövegre hivatkozik, ha hasonló kérdéseket tesznek fel neki az ehhez hasonló interjúkban.

„Nagy bajba kerültem. Amy Pascaltól kaptam telefonhívásokat, Kevin Feige valahol a vörös szőnyegen volt, és valaki valami Marvel-filmről kérdezte őt, és úgy látszik, kicsit szipogós lett, és megfordult, és azt mondta: >>Kérdezd Alfred Molinát<<. Szóval egy kicsit forró vízbe kerültem. Szóval ez a hivatalos álláspont – sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom”.

A Pókember: Nincs hazaút 2021 decemberében került a mozikba, óriási sikerrel. Még anélkül is, hogy hivatalosan megerősítették volna, hogy Maguire és Garfield is benne lesz, a végső élőszereplős Pókember-összefogás várakozása minden bizonnyal hozzájárult a film egekbe szökő jegyeladásaihoz. A film emellett szélesre tárta az ajtót a multiverzum. Nincs akadálya, hogy más filmekben is történhessenek különleges cameók. De minden azzal kezdődött, hogy Molina véletlenül elkotyogta Doc Ock visszatérését.

Forrás: Radio Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu