Új Disney + filmek érkeznek decemberben – itt a lista!

MOZI HÍREK – A Disney+-on ez a hónap nem csak klasszikus karácsonyi filmekkel kecsegtet, bár azokból is van bőven. Jön az Ecc, pecc, ki lehetsz? (See How They Run), illetve új epizódok többek között a Willow, a Télapuk (The Santa Clauses) és az Amerikai Horror Story sorozatokból.

 

 

ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN: KAHMUNRAH VISSZATÉR

NIGHT AT THE MUSEUM: KAHMUNRAH RISES AGAIN

 

 

December 9-től elérhető

 

Az „Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér” egy vadonatúj animációs kaland, a nagy sikerű filmsorozat alapján. Nick Daley nyári éjjeliőr munkája a Természetrajzi Múzeumban minden középiskolás számára hatalmas kihívást jelentene. Szerencsére ismeri a múzeum ősi tábláját, amely varázserejével napnyugtakor mindent életre kelt. Nick örül, hogy újra láthatja régi barátait, köztük Teddyt, Sacagaweát és Rexit. Azonban amikor a bosszúszomjas uralkodó, Kahmunrah, kiszabadul, hogy kinyissa az egyiptomi alvilág kapuját, és felszabadítsa a holtak hadseregét, Nicken múlik, hogy megállítsa a tébolyult uralkodót, és egyszer s mindenkorra megmentse a múzeumot.

 

 

ECC, PECC, KI LEHETSZ?

SEE HOW THEY RUN

 

 

December 14.

Kizárólag a Disney+-on

 

Üdvözöljük a valaha volt legnagyszerűbben megrendezett gyilkosságán! Az 1950-es években járunk, a londoni West End-en, ahol a nagy sikerű darab filmváltozatának tervezése leállt, miután a stáb egy kulcsfontosságú tagját meggyilkolták. Amikor az életunt Stoppard nyomozó (Sam Rockwell) és lelkes újonc segédje, Stalker közrendőr (Saoirse Ronan) elvállalják az ügyet, egy rejtélyes krimiben találják magukat a csillogóan „mocskos” színházvilág kulisszái között. Ahogy halad a nyomozás a titkos gyilkosság ügyében, úgy ébrednek rá egyre inkább, hogy saját magukat sodorják veszélybe.

 

 

AZ EGYETLEN ESÉLYÜNK

LA ÚLTIMA

 

 

DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

 

December 2.

minden epizód elérhető

 

„Az egyetlen esélyünk” Candela és Diego kapcsolatának hullámvölgyeiről szól, miközben nyomon követhetjük őket a szerelem, a barátság és a világban való boldogulásukért folytatott küzdelem útján. A sorozat főszereplője Miguel Bernardeau, az egyik legígéretesebb fiatal spanyol színész („Josefina”, „Élite”, „Todo lo otro”), aki Dieót alakítja, és Aitana, Spanyolország jelenlegi egyik legfontosabb popművésze („Mariposas”, „Formentera”, „Mon Amour – Remix”, „En el coche”), aki Candelát alakítja. A sorozat egyben Aitana színésznőként való debütálása is.

 

 

EGY ROPI NAPLÓJA: RODRICK A KIRÁLY

DIARY OF A WIMPY KID: RODRICK RULES

 

 

DISNEY+ ORIGINAL FILM

 

December 2.

Kizárólag Disney+-on

 

Az „Egy ropi naplója: Rodrick a király című alkotás” Jeff Kinney méltán népszerű könyvsorozatának második részén alapul, melyben folytatódnak a szorongó, katasztrófamágnes felsős, Greg Heffley vad kalandjai, ezúttal a bátyjához, Rodrick-hoz fűződő bonyolult viszonyát véve sorra. A tüskés hajú gimnazista Rodrick lusta, fegyelmezetlen, és túl sok időt tölt a rockzenekarával, a Löded Diperrel való próbákkal. Bár imádja piszkálni Greget, valójában mélyen ragaszkodik öccséhez. 

 

 

A NEMZET ARANYA: A TÖRTÉNELEM PEREMÉN

NATIONAL TREASURE: EDGE OF HISTORY

DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

 

 

December 14.

2 epizódos bemutató

 

Jess Valenzuela élete a feje tetejére áll, amikor egy rejtélyes idegentől egy évszázados kincshez vezető nyomot kap, amely kapcsolatban állhat régen elhunyt apjával. Jessnek remek érzéke van a rejtvények megoldásához, és próbára kell tennie a képességeit, amikor barátaival együtt egy sor, amerikai műtárgyakba és nevezetességekbe rejtett nyomot követnek. De vajon Jess túljárhat egy feketepiaci régiségkereskedő eszén a történelem legnagyobb elveszett kincsének megtalálásáért folytatott versenyben, és felfedezheti az igazságot családja múltjáról?

 

 

Tudtad?

 

  • A két ünnep közti időszakra: Filmajánlókra van szükséged, hogy remekül szórakozva zárd az évet? A Disney+-on egy sor klasszikus szívet melengető sorozatot találsz. A Disney+ kínálatában megtalálod a következőket: Rólunk szól, Született feleségek, Modern család, Így jártam anyátokkal, Dokik, Ki ez a lány? és még sok minden mást!
  • 2023-ban várható: Az új év még több nagyszerű tévéműsort tartogat a Disney+ előfizetők számára érkezik az Isten hozott a Chippendalesben című igaz történeten alapuló krimi-saga, a Fleishman bajban van című új sorozat Jesse Eisenberg és Claire Danes főszereplésével, amely a Megszállottak viadala készítőinek vadonatúj brit vígjátéksorozata, A rendkívüli, valamint A mandalóri és a Loki új évadai és még sok más!

 

KARÁCSONY A DISNEY+-ON

 

Hétvégi családi karácsonyi különkiadás

 

 

 

Elérhető december 9-től

Mickey egér: karácsonyi ének

Mickey egér: Volt kétszer egy karácsony

Mickey egér: Volt egyszer egy karácsony

 

Már elérhető

Hószobrászok

Best in Snow

 

 

Már elérhető

Green család a nagyvárosban: Karácsonyi apróságok

Shortsmas with Big City Greens

 

Elérhető december 9-től

LEGO: Star Wars ünnepi különkiadás

 

 

 

 

 

Már elérhető

Szerelmes hangjegyek: A musical: Ünnepi kiadás

High School Musical: The Musical: The Holiday Special

 

 

Már elérhető

Muppeték karácsonyi éneke

The Muppet Christmas Carol

 

Már elérhető – 30. évforduló

Jégkorszak – Állati nagy karácsony

Ice Age: A Mammoth Christmas

 

Már elérhető

Die Hard filmek

 

 

Minden Die Hard film már elérhető

Reszkessetek betörők!

 

Minden Reszkessetek betörők! film már elérhető

Pentatonix: Ünnepek a világ körül

Pentatonix: Around The World For The Holidays

 

Elérhető december 2-tól

A Hip Hop Diótörő

Hip Hop Nutcracker

 

 

Elérhető november 25-től

Télapuk

Santa Clauses

 

Már elérhető

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

 

Már elérhető

Forrás: Disney +

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu