Jenna Ortega sosem beszélt arról Christina Riccivel, hogyan játssza el Wednesday-t a Netflix sorozatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jenna Ortega elkerülte, hogy tanácsot kérjen Christina Riccitől, hogyan játssza Wednesday Addamset, mert a karaktert a maga módján akarta alakítani.

 

A Wednesday forgatásán két Wednesday volt, de ezt a tényt egyikük sem hozta fel a másiknak. Nemrég debütált a Netflixen a Wednesday, az Addams Family rebootja, amely a hátborzongató és bolondos család címszereplőjét Jenna Ortegával a szerepben képzeli újra. A forgatás során Thora Birch váratlanul kiszállt, így a helyére Christina Ricci került be. Ez azért volt jelentős, mert Ricci, aki egykori gyereksztárként híres volt arról, hogy a kilencvenes évek két élőszereplős filmjében is a fiatalabb Wednesdayt alakította.

Az MTV Newsnak adott új interjújában Ortega a Netflix sorozatáról beszélt Emma Myersszel, a társszereplővel. Elárulta, hogy még ha Ricci ott is volt a forgatáson, egyszer sem beszéltek arról, hogy ugyanazt a karaktert játsszák. Mint Ortega elmondta, úgy véli, Ricci nem akarta befolyásolni az ő alakítását, és a saját szemszögéből nézve Ortega úgy érezte, hogy a legjobb, ha a saját alakítására koncentrál, hogy szerdája ne tűnjön Ricci karbonmásolatának.

„Azt hiszem, amikor a forgatáson volt, egyikünk sem mondta egyszer sem a másiknak, hogy Wednesday. Szerintem azért, mert tudta, hogy nekem nem mondhat semmit… Szerintem nem akart az előadásom útjába állni, és nem akarta, hogy úgy érezzem, hogy túl nagyképű. Én pedig úgy éreztem, hogy nem akarok felhúzni valamit, amit ő 30 évvel ezelőtt csinált. Egyrészt a saját hasznom érdekében, másrészt, igen, nem akartam őt lenyúlni, és nem akartam túlságosan hasonlítani rá. Szerintem a mi sorozatunkban vannak szuperképességek, meg kitaszítottak, meg gonosz szellemzarándokok. Két nagyon különböző ember, a mi szerdáink, azt hiszem”.

A teljes interjút alább nézheted meg.

A sorozatban Ortega Wednesday Addams újragondolt változatát kelti életre, aki a Nevermore Akadémiára jár, miután elhagyta a családi kúriát. Ricci játssza Ms. Thornhillt, a Nevermore Akadémia botanikatanárát. A további szereplők között szerepel még Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Jamie McShane, Hunter Doohan és Emma Myers. Az Addams Family tagjaiként, akik a második évadban is felbukkannak, ha a Netflix megújítja a sorozatot, Luis Guzman mint Gomez, Catherine Zeta-Jones mint Morticia és Isaac Ordonez mint Pugsley is szerepelnek.

„A sorozat valójában egy lányról szól, aki a világot fekete-fehérben látja, és megtanulja, hogy vannak a szürke árnyalatai” – mondta nemrég Al Gough, a társ-alkotó és társ-showrunner a TVLine-on keresztül arról, hogy merre tarthat a 2. évad. „Azt hiszem, mint minden kapcsolat vagy barátság, ez is bonyolódhat más tényezők miatt. Soha nem lesz sima ügy. És ez tényleg arról szól, hogy megtanulja, hogyan navigáljon a barátság hullámvölgyei között.”

A Wednesday már streamelhető a Netflixen, a sorozat kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu