Luis Guzmán emlékeztetni szeretne mindenkit, hogy nem szerepel a Ghostban!

MOZI HÍREK – A Wednesday sztárja arról beszél, hogy leginkább egy olyan szerepről ismerik, amit sosem játszott. Sőt: Luis Guzmánnak a legismertebb filmje az, amiben nem is szerepelt!

 

A szerdai The Rich Eisen Show-ban megjelent színész azt mondja, hogy gyakran összetévesztik a néhai Rick Aviles-szal, aki a rabló Willie Lopezt alakította az 1990-es Ghost című filmben.

„A mai napig sétálhatnánk egy reptéren, egy plázában – ma is -, és valaki azt kérdezné: ‘Miért ölted meg Patrick Swayze-t? Milyen volt Whoopival [Goldberggel] együtt dolgozni?” mondta Guzmán. „Ha lenne egy ötcentesem azóta, hogy ez elkezdődött, valószínűleg lenne egy stúdióm, egy szigetem és néhány magánrepülőgépem. Esküszöm.”

Aviles Willie-je az, aki megöli Swayze Sam Wheat-jét, a bankárt, aki szellemként tér vissza, és a médium Oda Mae Brown (Goldberg) segítségét kéri, hogy megmentse még élő barátnőjét, Molly Jensent (Demi Moore). Guzmán megerősítette, hogy soha nem ajánlották fel neki Willie szerepét.

A színész korábban kijavította a járókelőket, akik összetévesztették Aviles-szal, de megosztott egy pillanatot, ami miatt feladta.

„Egyszer Detroitban voltam, átszálltam, és egy 90 éves hölgy odajött hozzám: ‘Ó, Istenem. Imádtam magát a Ghostban” – emlékezett vissza. „Nagyon rosszul éreztem magam, és elmagyaráztam: „Nem, nem. Az valaki más volt.” Erre ő: „Akkor miben láthattalak volna?”. Erre én: „Láttad valaha a Monte Cristo grófját?” Erre ő: „Imádom azt a filmet. Az egy nagyszerű film volt!” Erre én: „Hát, én voltam Jacopo.” Erre ő: „Nem, te nem voltál benne!”

„Attól a pillanattól kezdve” – tette hozzá – „azt mondtam magamban: Nincs mese, mindig én leszek a Ghostban az a fickó!.”

Guzmán most a Netflix Wednesday című sorozatában látható Gomez Addams szerepében.

Forrás: Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu