Victoria 3: hatalmas sikert ünnepelhetnek a Paradox fejlesztői!

A Victoria 3 elérte az 500 000 eladott példány mérföldkövét, ezzel a Paradox történetének egyik legsikeresebb megjelenése lett.

 

 

A Paradox imádja a stratégiai játékokat, a közönség egy jelentős része pedig ugyanígy odavan a játékaikért. Erre már a Crusaders Kings III is remek példa volt, de a Victoria 3 esetében még ezen is túltettek.

Most a Paradox ünnepel, hiszen azzal büszkélkedhetnek, hogy a Victoria 3 megjelenése óta több mint 500 000 példányt adtak el belőle.

Emellett néhány nagyon érdekes, a játékmenethez kapcsolódó statisztikával is előálltak. Ezekből a statisztika adatokból egyértelműen kiderül, hogy ez a cég történetének egyik legsikeresebb kiadványa.

 

 

 

 

Ennek a mérföldkőnek az ünneplésére egy sajtóközleményben bejelentették, hogy „a játék számos fontos frissítést is kap, amelyek nagyobb történelmi elmélyülést, több diplomáciai lehetőséget és jobb katonai tervezést biztosítanak”. Kiemelték azt is, hogy a Victoria 3-at jelölték a The Game Awards 2022 „Legjobb szimulációs/stratégiai játék” kategóriában. Ha támogatni szeretnéd őket, ne feledd, a hivatalos weboldalon megteheted.

Kiemelték azt is, hogy nemrég adták ki a cím következő hónapokra vonatkozó ütemtervét.

Az egyik közelgő frissítés „a játékosok által sokat kért változtatásokat és új lehetőségeket tartalmaz majd, hogy diplomáciai erőfeszítésekkel befolyásoljuk a potenciális szövetségeseket” – emelik ki a sajtóközleményből.

Akárhogy is, nekünk igencsak bejött a Crusader Kings III (még a konzol változat is!), szóval örömmel várjuk a fejlesztők leendő címeit.

Forrás: Paradox Forum, The Game Awards

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu