[TGA 2022] Banishers: Ghosts of New Eden: szellemvadászat [VIDEO]

A korábban Dontnod néven futó Don’t Nod (csak azért sem írjuk csak nagy betűkkel…) stúdió egy akció-RPG-n dolgozik, ami a Life is Strange-hez képest meglepő lehet, ám a Vampyr láttán nem.

 

A játék New Edenben játszódik, a XVII. század végén (1695-ben). Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Banisherek, azaz szellemvadászok, akik felesküdtek, hogy megvédik az élőket az itt maradt szellemek és kísértetek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetést követően Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a házaspár kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná ki Anteát új, kényelmetlen helyzetéből.

Merüljünk el egy gyönyörű, bensőséges és erőteljes történetben két sorsszerű szerelmes között. Banisherként beléphetünk New Eden közösségeinek életébe, és kísértetjárta ügyeket oldhatunk meg egy misztikus, természetfeletti lényekkel és ősi titkokkal teli világban. Jó lesz az eszünket bevetni, nem beszélve Antea spirituális erejéről és Red arzenáljáról, hogy legyőzhessük és száműzhessük az élőket kínzó lelkeket. Kihívást jelentő döntések is lesznek, és ezek drámai hatással lesznek a történetedre és New Eden lakóinak sorsára; mindegy, hogy élő emberekről vagy vándorló lelkekről van szó. Mennyire kompromittáljuk a szellemvadász fogadalmunkat a szerelmünk kedvéért, aki egy ilyen lélekké vált?

Anteát és Redet irányíthatjuk, és mindketten megküzdhetnek a természetfeletti erőkkel a mágiát, fegyvereket és a szellemi erőket bevetve. Szerezzünk úúj felszereléseket és képességeket, hogy felszabadíthassuk a Banisherek teljes erejét. Eközben fedezzük fel fel egy misztikus, történetekben gazdag világ ősi titkait és rejtett rejtélyeit. A stílus a Don’t Nodra jellemző, értelmes és morálisan kétértelmű döntésekkel párosul. Az általunk meghozott döntések (amik eleinte nem is tűnhetnek nagynak) az élő és a másvilági lényekre egyaránt hatni fognak. (Lényegében a Vampyrban látottakat viszi a stúdió egy magasabb szintre.)

A kiadó a Focus Entertainment lesz, és ők valamikor 2023-ban fogják kiadni a Banishers: Ghosts of New Edent PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu