[TGA 2022] Bayonetta Origins bejelentés, a Switch exkluzív címnek már a megjelenési dátuma is megvan! [VIDEO]

A The Game Awards-on a műsor házigazdája, Geoff Keighley bejelentette, hogy egy új Bayonetta spin-off érkezik kizárólag Nintendo Switchre a jövő év elején. A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon 2023. március 17-én landol a hibrid platformon 59,99 dollárért, az előrendelések pedig már élnek a Switch eShopban.

 

Az új, mesekönyv stílusú játékban a játékosok Cereza – egy fiatal boszorkánytanonc – szerepébe bújnak, aki végzetes utazásra indul egy tiltott erdőbe, hogy megszerezze az erőt, amellyel megmentheti édesanyját. Az új kaland játékmenete során a játékosok Cereza pokoli démontársát, Cheshire-t is irányítják majd (a hangsúly a felfedezésen, a harcon és a rejtvényfejtésen lesz).

Ha már alig várod, hogy a kezedbe vehesd, a jelek szerint nem kell sokáig várnod – a Bayonetta Origins rövid játszható teaserét ugyanis a harmadik címen, a Bayonetta 3-on belül érheted el:

„Azoknak a játékosoknak, akik szeretnének egy kis ízelítőt kapni a játékból, egyáltalán nem kell sokáig várniuk. Valójában egy rövid játszható teaser a Bayonetta Origins-hez: Cereza and the Lost Demon című játékhoz a Bayonetta 3-on belül lehet hozzáférni. Azok a játékosok, akik megvásárolták a régi képeskönyvet Rodin boltjában, a The Gates of Hellben a játékon belüli valutával, és három kulccsal feloldották azt”.

A fizikai megjelenést is megerősítették. Íme egy pillantás a játék trailere:

Forrás: NintendoLife

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu