Warcraft III: Re-Reforged: a rajongók valósították meg a Blizzard ígéreteit [VIDEO]

A Blizzardra nézve szégyenletes, hogy a játékuk remasterelt kiadásával kapcsolatos ígéreteket mod formájában, nem pedig hivatalosan adhatjuk hozzá a Warcraft III új verziójához (ami ugye a régi kiadás helyét is átvette…).

 

A közel három éve megjelent Warcraft III: Reforged elképzelése nem volt hülyeség. Az új kiadással kapcsolatban a Blizzardnak több ígérete volt. Jobbá akarta tenni a játékot az eredetihez képest: jobb minőségű jelenetek, jobban kinéző pályák, kiterjedt kampányok… ám a végeredménynek nem sok köze volt ahhoz, amit az Activision Blizzard megígért. Ezt a be nem töltött űrt akarja a Warcraft III: Re-Reforged betölteni, ugyanis a mod célja a fejlesztők ígéreteinek kivitelezése.

A mod, amit innen lehet letölteni, már jó ideje fejlesztés alatt áll. Több egyedi kampány is van olyan látványvilággal, amit a Warcraft III: Reforged bejelentő videójában láthattunk. Újra lettek gondolva a pályák, több titok is van, a nehézségi szint újra ki lett egyensúlyozva, így valóban olyan élményt biztosít, amit a Blizzard is megtehetett volna korábban (és mivel akkoriban még nem volt világjárvány, ilyen kifogása sem lehet az Activision Blizzardnak!).

Valóban felújított jelenetekről van szó, amelyek szöge, felülete és stílusa nagyban megegyezik a 2018-as Blizzconon bemutatottakkal. A pályák és küldetések könnyen navigálható tereppel, modernizált játékmenettel, újratervezett küldetésekkel és értelmesebb eseményekkel rendelkeznek, és ezek bizony gyakran érdekes módon befolyásolják a következő pályákat is. Részletes és kibővített történet is van egy teljesen új epilógussal és játszható közjátékokkal, kibővített karakterekkel, régi és új, értelmes interakciókkal és számos utalással a World of Warcraftból.

A nehézségi szintek kiegyensúlyozása sem lett elhagyva, hogy az élményt minden játékosra szabottá és vonzóvá tegyék teljesen új AI szkriptekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy az ellenfeleknek megkülönböztethető személyiséget adjanak. Több nyelv is támogatott, beleértve a kiegészítő párbeszédek hangját is, és minden grafikai mod kompatibilis a Re-Reforgeddal. Az új, történetileg pontos titkok pedig valóban a hardcore Warcraft-rajongók figyelmét kelthetik fel.

Ha erre lecsap az Activision Blizzard (perrel fenyegetőzik), akkor bizony egyrészt saját magát égeti a kiadó, másrészt pedig ilyesminek nem kellene megtörténnie.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu