Dying Light 2: íme egy friss videó arról, hogy mit várhatunk jövőre a játéktól! [VIDEO]

A franchise igazgatójának videója a Dying Light 2 első évének néhány nagy frissítéséről és a jövőbeli tervekről mesél.

 

 

A Dying Light 2 feltöltött egy videót a játék franchise igazgatójával, aki köszönetet szeretne mondani a Dying Light közösségnek a sorozat támogatásáért. A videó felidézi a játék első évét, amely számos nagyobb frissítést, érdekes szezonális eseményt, sőt, még további sztoris tartalmakat is hozott.

 A Dying Light 2 február elején jelent meg, és annak ellenére, hogy versenyzett az Elden Ring nagy érdeklődéssel várt megjelenésével ugyanabban a hónapban, a játék szilárd, ha kissé vegyes fogadtatásban részesült.

A játékfranchise igazgatója, Tymon Smektala egy új videó-összefoglalóban beszélt, amelyben dicséri a játék közösségét. Továbbá felvázol néhán tervet a játék jövőjét illetően. A játék februári megjelenése óta a játék több mint 10 nagyobb frissítésen esett át. Ezek új funkciókat és tartalmakat adtak hozzá. Többek között a Photo Mode-ot és a New Game Plus-t. Mindeközben a patchek a játék egyensúlyát igazították ki, és számos hibát javítottak. Smektala azt is megerősítette, hogy a stúdió már több hónapja dolgozik a játék néhány, sokak által igényelt változtatásán. Például az éjszakai játékmenet javításán. Valamint a kooperatív fejlődésen és a „hatásosabb, brutálisabb, változatosabb fizikai harcokon”.

Új fegyvertípusok is készülnek a Dying Light 2-höz, és a jövőben néhány új ellenséget is bemutatnak a játékban. Smektala szerint a játék február 4-én esedékes első évfordulóján további információkat osztanak majd meg. Ha az eredeti Dying Light valamit is jelez, akkor a játékosok számíthatnak néhány jelentős DLC-re a jövőben.

Alig több mint egy évvel a megjelenése után a Dying Light kiadta a The Following bővítményt, amely egy új pályát vezetett be új történettel, új fegyverekkel és egy testre szabható buggy járművel.

A Techlandnek hagyománya van abban, hogy a megjelenés után még jó ideig támogatja játékait. Az eredeti Dying Light a megjelenés után 4 évvel további frissítések mellett DLC-t is kapott. A Techland elkötelezettsége a játékai iránt jó jel a Dying Light 2 jövője szempontjából. Hiszen a játékosok valószínűleg még évekig számíthatnak frissítésekre és DLC-kre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu