Ron Howard azt mondja, jelenleg nincsenek tervei a Solo: Egy Star Wars-történet folytatására, de „soha ne mondd, hogy soha”

MOZI HÍREK – A Star Wars spin-off film 2018-ban jelent meg. Az elismert filmrendező, Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13) válaszolt a rajongók felkéréseire a Solo: Egy Star Wars-történet című Star Wars-film folytatása iránt.

 

A 2018-ban bemutatott film Han Solo (Alden Ehrenreich) eredettörténetét mesélte el, és nagyrészt a sci-fi franchise kevésbé sikeres belépőjének számított. 393 millió dollár bevételt hozott 275-300 millió dolláros költségvetésből, és vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól. A kreditek utáni jelenet azonban megtréfálta a saga egyik fő gonosztevőjének visszatérését, és úgy tűnt, hogy elindítja a folytatást, amely azóta elakadt. A Lucasfilm produkciós cég nem jelentett be újabb filmet, bár a rajongók továbbra is beszéltek róla az interneten.

Az NME-nek nyilatkozva az Absolute Scenes című exkluzív interjúja során, amelyet fent teljes egészében megtekinthet, Howard szólórendezője elrettentő frissítést adott a javasolt folytatásról.

„Az egyetlen megbeszélés, amiről tudomásom van a Solo folytatásáról, jelenleg a rajongóktól jön” – mondta. „Nem hiszem, hogy ez a Lucasfilm prioritása, ahogy én értem.”

Hozzátette: „De van néhány nagyszerű karakter, és a Lucasfilm emberei szeretik a rajongókat, és hallgatnak rájuk, így soha nem mondanám, hogy soha – de jelenleg nem tudok konkrét tervekről a történet kiterjesztéséről vagy kezeléséről, vagy karakterkészletről.”

Az interjú másik részében Howard hosszú távú együttműködéséről beszélt Tom Hanks színésszel. A páros öt filmen dolgozott együtt, köztük az 1995-ös Apollo 13-on, amely két Oscar-díjat nyert.

„Tom Hanks inspirált a filmben” – mondta Howard. „Igazán lenyűgözött, hogy abszolút odafigyel a részletekre, és ismeri a holdküldetést. Az iránta érzett szenvedélye és meggyőződése, hogy nem kell díszítenünk [a történetet]. Csak meg kellett mutatnunk, és életre kelteni – és valójában sokat tanultam [az ő] elkötelezettségéből.

„Ez az együttműködés nagyszerű volt, majd évekkel később együtt dolgoztunk a Da Vinci-kódon és más Dan Brown projekteken. Remélem, az együttműködés napjai még messze nem értek véget, mert ő egy nagyszerű tehetség és nagyszerű munkatárs.”

A Tizenhárom élet, Howard legújabb filmje a 2018-as küldetés igaz történetét meséli el, amelynek célja tizenkét fiú és futballedzőjük mentése volt Thaiföld elárasztott Tham Luang Nang Non barlangrendszeréből. Mostantól streamelhető az Amazon Prime Video-n.

NME

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu