Egy The Witcher 3 rajongó gyönyörű pixel art animációt készített Priscillával [VIDEO]

A The Witcher 3 rajongója fantasztikus pixel art animációs klipet készített a játék kampányának közepe táján játszódó egyik legemlékezetesebb jelenet alapján.

 

A The Witcher 3: Wild Hunt egy rajongója egy csodálatos pixel art animációs szekvenciát készített, amelynek főszereplője Priscilla a játék egyik legemlékezetesebb jelenetében. Mivel a The Witcher 3 egy erősen történetközpontú játék, tele van felejthetetlen pillanatokkal, amelyek folyamatosan vita tárgyát képezik a rajongók körében. Bár a játéktól nem idegen a rajongói művészet és más közösségi alkotások, néha ezek olyan formában érkeznek, amire kevesen számítanak, mint például ez a bizonyos pixel art animáció.

A The Witcher 3 nemrég kapott egy ingyenes nagy frissítést, amely rengeteg újítást hozott magával. Ezek között nem csak a grafikai hűségjavítások, például a ray tracing és a nagyobb felbontású textúrák szerepelnek, hanem számos olyan játékmenetbeli és életminőségi változás is, amelyek korábban csak a PC-s játékosok számára voltak elérhetők modok segítségével. Egy ilyen finomítás egy nagyra értékelt játékon minden bizonnyal újjá fogja éleszteni a régi és új játékosokat, és a The Witcher 3 pontosan ezen a helyzeten megy keresztül.

Pixel Art – The Wolven Storm from Witcher3

A gyönyörű pixel art animáció a Reddit felhasználó BetaZX jóvoltából készült. A jelenet egy bizonyos pillanatra épül, amely a The Witcher 3 kampányának közepe táján történik, amikor Geralt először találkozik Priscillával, miközben Novigrad városában Dandeliont keresi. Priscilla, aki egy híres bárd, aki a „Callonetta” művésznévre hallgat, épp a „The Wolven Storm” című dalt adja elő a The Kingfisher Innben, amikor Geralt és barátja, Zoltán betérnek.

A „The Wolven Storm”, más néven „Priscilla’s Song” már nagyon népszerű, és 7 különböző szinkronfordítással szerepel a The Witcher 3-ban. Ebben a pixel art animációs klipben azonban a művész a dal saját instrumentális feldolgozását tette bele, ami nagyon jól illik az általános retro témához. A vizuális részletek is egészen elképesztőek, Geralt és Zoltán is a középső területen ülve látható, ahogyan a jelenet valójában a The Witcher 3-ban is zajlik.

A klip időtartama meglehetősen rövid, alig egy perc, mégis lenyűgöző képességeket mutat meg, amivel az alkotó a The Witcher 3 retro ihletésű újragondolására tett kísérletében rendelkezik. Sok felhasználó megjegyezte, hogy nem bánná, ha ilyen vizuális stílusban játszhatná a játékot. „1000 dollárt [fizetnék] azért, hogy ilyen grafikával játszhassam a Witcher 3-at” – írta túlzással az egyik felhasználó. Egy másik felhasználó dicsérte a hűvös hangulatot, amit az animációs klip közvetít.

A Witcher 3 már több mint 7 éves, de a látványvilága még mindig megfelel a mai kor követelményeinek, különösen a nemrég megjelent next-gen frissítéssel. Bár a következő Witcher-játékok minden bizonnyal sokkal jobban fognak teljesíteni az Unreal Engine 5 segítségével, egy pixel art alapú Witcher spin-off is remek ötlet lehet, ahogy azt ez az animációs klip is mutatja.

A The Witcher 3: Wild Hunt már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu