Grand Theft Auto 6: kiszivárogtak volna a bejelentési trailer részletei?!

A Grand Theft Auto 6 bemutató trailerével kapcsolatos részletek szivároghattak ki a neten egy olyan forrásból, aki korábban pontosan részletezett más, a játékkal szintén kapcsolatos információkat.

 

Az egyik állítólagos szivárgás szerint a Grand Theft Auto 6 bejelentő trailerében a főhős, egy Lucia nevű nő börtönben lesz látható a trailer elején és a szivárogtatás sok más apróságot is elárul. Arról nem szól a fáma, hogy mikor érkezik ez a Grand Theft Auto 6 trailer, de érthető, hogy ha valakinek állítólag konkrét infója van róla, akkor ez viszonylag hamarosan megtörténhet. A Rockstar Games anyacégének, a Take-Two Interactive-nak február 6-án lesz egy eredménybeszámolója, így nem lenne meglepő, ha még előtte érkezne.

Mindez persze a Grand Theft Auto 6 meglehetősen meglepő időpontjának apropóján történik. A Rockstar a GTA Online, a Red Dead Online stb. fejlesztését lelassítva a GTA 6 fejlesztésére csoportosította át az erőforrásokat. Ezt, valamint a játék fejlesztését tavaly is megerősítette. Nem sokkal később azonban kiszivárgott a Grand Theft Auto 6 játékmenetéről készült korai felvétel a netre, amely megerősített néhány részletet a játékról. A legnagyobb talán a Vice Citybe való megerősített visszatérés, valamint az egyik főszereplő nő neve volt: Lucia.

A kiszivárgást megelőzően egy SanInPlay nevű YouTuber azt mondta, hogy a főszereplőt Luciának hívják, és hogy latin származású, ami tökéletesen egybevág azzal, ami később kiszivárgott. Ez némi hitelt ad SanInPlay legutóbbi állításainak a GTA 6 bejelentő trailerével kapcsolatban, amiről először a Dexerto számolt be. Egyelőre kevés részletet tudunk, de a SanInPlay azt állítja, hogy a játékosok betekintést kapnak a GTA 6 környezetébe, ahol egy repülőgép halad el a fejünk felett, egy gyík megy át egy utcán (a SanInPlay korábban azt állította, hogy a városban mindenhol gyíkok vannak), kutyák játszanak, és egy kutya egy óceánparton hempereg. Ez a leírás határozottan úgy hangzik, mint Vice City.

A legérdekesebb részlet azonban talán az, hogy a trailerben állítólag a GTA 6 főszereplője, Lucia a börtönben edz, ami arra utal, hogy a játék potenciálisan ott kezdődik. Nehéz biztosat mondani, és persze mindezt csak fenntartásokkal kell kezelni, amíg vagy a Rockstar Games vagy a Take-Two nem mutatja/megerősíti. Minden bizonnyal van okunk hinni a SanInPlay-nek, de bőven van okunk arra is, hogy szkeptikusak legyünk egy ilyen állítással kapcsolatban.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu