John Carpenter, a híres horrorendező lebuktatott volna egy készülő Dead Space filmet?!

MOZI HÍREK – A horrorfilm-legenda John Carpenter nagyon-nagyon szereti a Dead Space-t. A The Thing, a Halloween és az Escape From New York rendezője korábban sokat beszélt róla. És a sorozat iránti szeretete közepette Carpenter talán most akaratlanul is egy filmadaptációra utalt, mielőtt az valaha is hivatalosan napvilágot látott volna.

 

A Variety-nek adott interjújában a kiadvány rábökte Carpentert korábbi megjegyzéseire, miszerint szeretne egy Dead Space-filmet készíteni. Válaszul Carpenter elég jelentősen visszavett az ötletből, hogy ő is benne lenne, de a végén elárulta, hogy „egy másik rendező” is érintett… ami arra utal, hogy ilyen egyáltalán létezik.

„Nagy videojáték-rajongó vagyok, így az összes [Dead Space] játékkal játszottam” – mondta Carpenter. „Lent voltam, és megnéztem az új digitális kamerákat, a RED-et, és véletlenül megemlítettem nekik, hogy szívesen csinálnék egy ‘Dead Space’ filmet. Ez csak úgy körbejárt, és mindenki azt kérdezte: ‘Ó, mikor csinálod már meg?’. Nem fogom megcsinálni. Azt hiszem, már van egy másik rendezőjük. És engem nem kértek fel rá. Szóval amíg valaki nem kérdezi meg, addig nem csinálnám meg. De januárban megjelenik a ‘Dead Space’ videojáték új verziója, és én ott leszek.”

Úgy hangzik, hogy még ha nem is ő rendez, Carpenter rajongóként ott lesz a középpontban mind a készülő játékban, mind pedig a filmadaptációban, ami lehet, hogy készül, de lehet, hogy nem. Ugyanebben az interjúban máshol azt mondta, hogy egy „tökéletes nap” számára abból áll, hogy későn kel fel, megnézi a híreket, játszik egy videojátékkal, kosárlabdázik, és lefekszik aludni. Elég jól hangzik.

Carpenternek nem kell már túl sokat várnia. A Dead Space remake-je a tervek szerint 2023. január 26-án jelenik meg. A hivatalos launch trailer épp tegnap jelent meg.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu