Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin: bedobták a folytatáscsalit

A szokásos marketinges szöveget halljuk a Square Enix egyik fontosabb fejlesztőjétől.

 

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-t nem a japán kiadó fejlesztette, hanem a Koei Tecmótól a Team Ninja. A játék nemrég kapta meg harmadik, utolsó DLC-jét (amihez a teljes season pass megvétele szükséges, mert nem lehet egyenként megvenni őket – tipikus Square Enix…), és Nomura Tetsuya (a Kingdom Hearts franchise és a Final Fantasy VII Remake rendezője), a játék kreatív producere és karaktertervezője belengette a folytatás lehetőségét egy közvetítés során, amiben bemutatták a Different Future néven futó DLC-t.

„Amikor a Stranger of Paradise Final Fantasy Origin megjelent, különösen az interneten rengeteg negatív kritika érte. Örömmel mondhatom azonban, hogy mindenki, aki ezt az élő adást nézte, nagyon megszerette Jacket és barátait; olyannyira, hogy néhányan szívesen látnák a [játék] folytatását. Ha ezt szeretnétek, akkor biztosan segítene, ha egy ember, aki ezt nézi, továbbadná a hírt 10 másik embernek. Ha a játékról szóló szájhagyomány a DLC elkészültével terjed, és bebizonyosodik, hogy ez a játék tényleg mindenkihez eljutott, akkor talán eljön az idő, amikor újra találkozhatunk. Én személy szerint szívesen dolgoznék újra együtt Kumabe-sannal a Koei Tecmótól,” mondta Nomura.

Ah igen, a tipikus vegyétek meg a játékot, mert akkor megéri a folytatást megcsinálni komment, csak virágnyelven. Erről szól ez. Nomura kommentje azt jelenti, hogy nem vették meg elegen a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-t, így még nincs meg a mostanában az élő szolgáltatásos (live service) játékokkal bukó Square Enixtől (akik nemrég bejelentettek egy mobilos Dragon Quest halálát is, tehát már hat game overnél tart a cég…) az engedély. Ők inkább a blockchainre és az NFT-kre fognak koncentrálni, ahogy már tavaly is olvasható volt a vezérigazgatójuk, Matsuda Yosuke levelében.

Szóval most a Square Enix konkrétan a játékosokra tolja a felelősséget a folytatás kapcsán, ők meg vonogatják a vállukat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu