[ND] Pikmin 4: íme az első gameplay trailer, valamint a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A Nintendo Switch-exkluzív játék, a Pikmin 4 újdonságokkal készül, például egy kiskutyával, amire felülhetünk, hogy gyorsabban haladjunk.

 

 

Már régóta váratott magára. Több mint hat éve, hogy Shigeru Miyamoto azt mondta, hogy az új Pikmin közel áll a fejlesztés befejezéséhez. Azóta csend. De végre láthattuk a régóta várt Pikmin 4-et élőben! Ráadásul kiderült a megjelenés dátuma is: július 21.

Ahogy azt néhány hónappal ezelőtt, amikor először láthattuk a játékot, az új Nintendo Switch-exkluzív stratégiai cím előzetese szerint a kamera perspektívája kissé megváltozik, és közelebb kerül a földszinthez. Ezáltal néhány igen szemet gyönyörködtető felvételt kapunk, hiszen így jobban láthatjuk a főhős apró termetét és az őt kísérő színes pikmineket.

Ez a trailer néhány más újdonságot is felfedett, például egy kölyökkutyaszerű lényt, amelyen az összes pikmin mellett lovagolhatunk. Szintén visszatérnek a bossharcok és a természeti veszélyek, amelyek az évek során olyannyira a GameCube-sorozat alapdarabjai voltak.

Nem ez az egyetlen visszatérő GameCube-cím. A tegnapi Nintendo Direct során jelentették be például – több más mellett – a Metroid Prime Remastered változatát is. Egyáltalán nem meglepő módon rengeteg rajongója akad ezeknek a klasszikus szériáknak. Jó tudni, hogy a Nintendo mindannyiunkkal számol.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu