Sok erős részlet szivárgott ki a Dragon Age: Dreadwolfból! [VIDEO]

Tom Henderson cikke után a Redditen további részletek bukkantak fel.

 

A God of War, továbbá a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin juthat az eszünkbe a szivárgás láttán. A Redditen revanchisto azt írta, hogy egy játéktesztelő osztotta meg vele az új Dragon Age játékmenetét, ami akkor még korai alfában volt. A kb. 20 perces videó egy szegmenst/dungeont foglal magába (de ezt nem oszthatja meg, csak kisebb szegmenseket). Az egész Weisshauptban van, a Grey Warden főhadiszállásában. A játékmenet még nincs teljesen a helyén, például a textúrák is hiányoznak. Az épületek és miegymás mind modellezve és textúrázva vannak, ám a skybox nagyon sötét, és az erőd a föld alatt lenne. Lehet, hogy a skybox a sztorihoz köthető eseményt tartalmazhat.

A játékos karakter egy Knight elf (lovag), de a karakter képernyő valójában azt mondja, hogy egy középszintű Grey Wardenről van szó. Egy karddal és pajzzsal rendelkezik. Két csapattárs van, egy másik lovag és egy női törpe rogue, amik csak ideiglenes modellek lehetnek. A Darkspawnok Weisshauptot támadják, és mindenhol gyökerek vannak a Red Lyrium mellett, amelyek itt-ott felbukkannak. Emiatt a Darkspawnok is ilyen támadásokkal bírnak, és néhányuknak vörös szeme van. Át kell jutni rajtuk, de közben egy nagy sárkány is ránk eni a fogát. Időnként környezeti és utunkba jutó veszélyeket okoz. El kell jutni a könyvtárhoz, be kell zárni a kapukat, és akkor megküzdhetünk vele. Ezután talán le kell láncolni őkelmét, de a felvétel ezelőtt befejeződik. Hang nincs, a feliratok glitchesek és megmaradnak, így nem tudni, hogy ki mit mond.

A harcok valós idejűek, hack’n’slash szerűek, és mintha tényleg a 2018-as God of War lett volna ihlet. Megvan a szokásos kombó támadás, a képességek, és egy különleges támadást biztosító csík idővel feltöltődik. Felbukkan a Dragon Age „képességkereke” is. Ahogy korábban írtuk, nem valószínű, hogy csapattársaink közvetlenül irányíthatóak lesznek, és a Mass Effect-féle utasítási opció állhat be helyette. Az animációk komoly javuláson estek át; az eddig látott BioWare-játékokhoz képest pláne. Nincsenek merev animációk, az egész nagyon folyékony és úgy tűnik, hogy nagyon jól reagál is. Ugrani továbbra is lehet. Képességekből nem sokat tudni, ugyanis csak kettő volt a gyorsbillentyűkön egy különleges mozdulattal együtt. De úgy tűnik, hogy az egyik alapvetően egy dobócsapás (drop kick) lehet, a másik pedig egy „feltöltött” kardtámadás. A különleges mozdulat még kérdéses.

A kezelőfelület hasonlít a Dragon Age: Inquisitionéhez, de ez is alfában van még, és általában ezt módosítják utoljára. A karakternek van egy mellkas, sisak, elsődleges fegyver slotja és egy pajzs (másodlagos fegyver?) slotja. Mellettük egy amulett, öv, és két gyűrű slot van. A szivárogtató szerint a játékos haja eszméletlenül jól nézett ki: nem volt merev, ahogy régebben.

Mindez jól hangzik.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu