Diablo IV: íme a nyílt béta időpontja és az Early Access részletei! [VIDEO]

A Diablo IV bétája a Prológust és az első felvonást tartalmazza majd és Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PS4-en, PS5-en és PC-n lesz elérhető.

 

 

Mindenki számára elérhető lesz a Diablo IV. Ezt az üzenetet harsogja a Blizzard a 2023-as év egyik legígéretesebb játékával. A címről legutóbb annyit hallottunk, hogy állandó internetkapcsolatra lesz szükséged, még akkor is, ha szólóban szeretnél játszani. Hetek óta nem kaptunk új információkat a játékról. Ám a várakozás most véget ért!

Az IGN Fan Fest 2023 során jelentette be a Blizzard a Diablo IV nyílt bétájának időpontjait: az Early Access március 17-19. között fut majd, de kizárólag azok számára lesz elérhető, akik a játék megjelenése előtt megvásárolták a játékot.

A nyílt béta azonban március 24-26. között várható, és mindenki számára elérhető lesz, függetlenül attól, hogy megvásárolta-e a címet vagy sem. Ezen időszakok végén a Blizzard összegyűjti a felhasználók visszajelzéseit, és számos változtatást eszközöl majd a játékélmény javítása érdekében.

Most a cég részletezte, hogy milyen tartalmakat kínálnak majd a felhasználóknak. Ebben az esetben lehetőségünk lesz végigjátszani a Prológust és a teljes 1. felvonást. A limitünk a 25. szintnél lesz, bár tovább játszhatunk majd. Azt is bejelentették, hogy február 28-án egy Diablo IV-es eseményen további részletekkel is szolgálnak majd. Továbbá lentebb látható a játékban szereplő számos mozgókép közül az egyik.

Az IGN Fan Festen történteken kívül sok minden kiderült még a játékról. A két legérdekesebb újdonság például egy új osztály és az évszakok rendszere. Mindezek bizonyos mértékig tükröződnek a játékról megjelenő trailerekben és gameplayekben. Azonban a játékot ellentmondások is övezik a mikrotranzakciókkal kapcsolatban. Meglátjuk, végül képes lesz-e felnőni a hype-hoz…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu