Diablo IV: a játék futtatásához szükség lesz majd Xbox Gold vagy PS Plus előfizetésre!?

A Blizzard új ARPG-jének, a Diablo IV-nek a PlayStation Store listájából kiderül, hogy a játékhoz PS Plus tagságra lesz szükség. Még akkor is, ha egyedül játszanál…

 

 

A Diablo IV, a Blizzard akció-RPG-saga várva várt új része június 6-án jelenik meg. PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox X/S sorozatra és PC-re érkezik majd. Azonban nemrég kiderült: a Sony konzoljain PS Plus-tagság, a Microsoft rendszerein pedig Xbox Live Gold tagság szükséges a játékhoz. Ez a követelmény akkor is érvényes, ha valaki szólóban  szeretné élvezni a nyílt világú kalandot, ami a közösség egy részének nem tetszett.

A követelményt, hogy a játékosoknak elő kell fizetniük a Sony és a Microsoft szolgáltatásaira, a ResetEra fórum egyik felhasználója fedezte fel.

Az illető kiszúrta, hogy a Blizzard új játékával való játékhoz tagságra van szükség. Mint a játék PlayStation Store oldalán olvashatjuk, a Diablo IV tartalmának eléréséhez PlayStation Plus előfizetőnek kell lenni.

„Nagyon ki vagyok akadva. Nem vagyok egy online játékos, örültem, hogy megkaptam a PS5-öt, hogy játszhassak ezzel a játékkal, de ez egy csalódás számomra, nincs egyjátékos, nem kell havidíjat fizetni az online mint MMO, igen, csalódott vagyok. Veletek mi a helyzet, ez befolyásolja a döntéseteket, hogy megveszitek-e konzolon, ha nem vagytok online játékosok?”

Mások is csalódottságuknak adtak hangot. Többen le is tettek róla, hogy megvásárolják a játékot, a Blizzardot pedig nyerészkedéssel vádolják.

Forrás: ResetEra

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu