A Diablo atyja és veteránjai új játékot készítenek az akció-szerepjáték műfaj rajongóinak!

A Moon Beast Productions egy új akció-szerepjátékot készít a Diablo atyjával és a Diablo II veteránjaival karöltve. A céget Phil Shenk és Peter Hu alapították, akik korábban a Blizzard North stúdiójában dolgoztak. Az új projekt már most nagy várakozást kelt az ARPG-rajongók körében.

 

Phil Shenk a Diablo játékok művészeti vezetőjeként tevékenykedett a Diablo II és a Lord of Destruction kiegészítő fejlesztésében. Emellett az ő nevét viseli az egyik legismertebb szörny a Diablo-szériában, a Shenk báró.

Peter Hu szintén a Diablo II-n dolgozott, az ő fő feladata a játék animációinak és effektjeinek elkészítése volt. Ő volt az egyik fő felelős a harci jelenetek megvalósításáért.

Az új játék kapcsán Erich Schaeferrel is együttműködnek, aki a Diablo II fejlesztésében és a Torchlight című játékban játszott szerepet. A Moon Beast Productions azonban nem csak a Diablo-széria örökségét viszi tovább, hanem új ötletekkel is készül az akció-szerepjáték műfajban. Az új játékban megoldást keresnek azokra a PvE-játékokban jelen lévő problémákra, amelyek a Diablo-szériában is tapasztalhatóak.

A Moon Beast Productions egy indie stúdió, amelynek jelenleg körülbelül 12 alkalmazottja van. Azonban a korábbi sikereik, köztük Erich Schaefer Torchlight című játéka miatt, azt mutatják, hogy nagy lehetőség rejlik az új projektben.

Az ARPG-rajongók tehát izgatottan várják az új játék megjelenését, és remélik, hogy a Diablo atyja és veteránjai által összeállított csapat képes lesz felülmúlni az eddigi Diablo-szériák sikereit.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu