A Dungeons and Dragons közzétette a Betyárbecsület hőseinek játékbeli statisztikáit!

MOZI HÍREK – A közelgő Betyárbecsület film szedett-vedett hőseinek és gonosztevőinek hivatalosan is játszhatóvá váltak a Dungeons and Dragons legfrissebb kiadásában.

 

 

A Wizards of the Coast most tette közzé a Dungeons and Dragons hivatalos statblokkjait a készülő Betyárbecsület (Honor Among Thieves) film főbb karaktereihez. Ezek a statblokkok teljes mértékben kompatibilisek az 5. kiadással, így a játékosok kis erőfeszítéssel bedobhatják ezeket a karaktereket a saját kampányaikba.

A Dungeons and Dragons: Betyárbecsület a Paramount Pictures által készített, D&D ihlette, hamarosan megjelenő akció-fantasy film.

A körülmények furcsa összjáték nyomán egy csapat valószínűtlen hősnek a Chris Pine által alakított Edgin Darvis vezetésével össze kell fognia, hogy meghiúsítsa Sofina, a Vörös Varázsló – a Betyárbecsület főgonoszának, akit Daisy Head alakít – útját, mielőtt élőhalottak seregével meghódítja a Kardpartot.

Most a Dungeons and Dragons adott egy kis ízelítőt a játékosoknak, hogy milyen képességekkel, készségekkel és különleges felszerelésekkel rendelkeznek ezek a karakterek. Összesen hét statblokk van: Edgin és társai Doric, Holga, Simon és Xenk. Emellett Hugh Grant ördögien sármos Forge Fitzwilliam-je, valamint maga Sofina. Mindegyik statblokk számos szórakoztató, ízléses képességgel rendelkezik, hogy izgalmasabbá tegye a D&D partikat.

Ezek a statblokkok egyúttal bepillantást engednek a játékosoknak abba is, hogy mire számíthatnak a filmben. Forge beállítottsága semleges gonosz, és van egy olyan képessége, amellyel kritikus találatot érhet el a szövetségeseken, ami arra utal, hogy valószínűleg el fogja árulni a csapatot egy ponton. Sofina képes meteorokat hívni le az égből és lidérceket támasztani, ami arra utal, hogy ilyen képességet használhat. Ha majd megnézzük a Betyárbecsületet, érdemes lesz figyelni, mit ismerhetünk fel a statblokkokon feltüntetett képességekből és tárgyakból.

Néhány játékos nem tudott nem észrevenni néhány furcsaságot a statblokkoknál, különösen Doric, a druida körül.

A One D&D nemrégiben kiadott egy játéktesztet a druida osztályhoz. Ebben a Wild Shape újfajta, az 5. kiadáshoz képest drasztikusan másképp működik, mint az 5. kiadásban vagy Doric alakváltó képessége. Sok játékos kritizálta ezt az új rendszert. A készítők megváltoztathatja a druida Wild Shape-t, hogy inkább úgy működjön, mint Doric stat blokkjában. Különösen, ha a One D&D közelgő felmérése során sok negatív visszajelzést kap.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu