A Hatalom Gyűrűi: kulisszák mögötti fotók árulkodnak a 2. évad cselekményéről?!

MOZI HÍREK – A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi második évadának kiszivárgott forgatási fotóin látható helyszínek egy J.R.R. Tolkien írásaiból ismert legendás tündéről is árulkodnak.

 

 

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évada várhatóan 2024-ben érkezik, de a sorozat már egy ideje a forgatási szakaszba lépett. Most új, kiszivárgott képek jelentek meg a forgatásról. Ezeken J.R.R. Tolkien univerzumának egyik mitikus tünde-alakja látható: a legendás Feanor.

A Hatalom Gyűrűi 1. évadának fináléja nem kevés leleplezéssel zárta a cselekményét, nevezetesen Sauron valódi kilétével a sorozatban, miután Galadriel szövetségeseként, Halbrandként rejtőzött el; némi közelgő zavargással Numenorban; Mordor első látványával; és a gyűrűk készítésével, amelyekről a sorozat a nevét kapta.

Annak ellenére, hogy a Warner Bros. Discovery a jövőben ismét be akar szállni a harcba a saját Gyűrűk Ura-filmjeivel, úgy tűnik, az Amazon showrunnerei készen állnak arra, hogy még többet megcsapoljanak A szilmarilokból.

Egy drón által készített, majd egy LOTR-rajongói fiók (@FellowshipFans) által a Twitteren megosztott képek szerint úgy tűnik, hogy Feanor szobra része A hatalom Gyűrűi 2. évada egyik díszletének. A fotókon egy újabb tünde városnak tűnő kép látható, amely most Feanor, a szilmarilok és a Tengwar-írás megalkotója előtt tiszteleg. Feanort könnyű felismerni a szobor felskálázott képe miatt, amelyből kiderül a mesterember jellegzetes kalapácsa, amelyre néhány rajongó hivatkozik az interneten. Illetve, a három faragott drágakő a városi tér padlóján félreérthetetlen utalás a szilmarilokra, azaz Feanor ékszereire.

Azonban kérdéses, hogyan használhatná fel a szilmarilokat az Amazon A Hatalom Gyűrűiben, hiszen a sorozat elsősorban A Gyűrű Ura függelékeire épül, A szilmarilok kötetének jogaival nem rendelkeznek.

E mű harmadik része, a „Quenta Silmarillion” a szilmarilok miatt kirobbant háborúk nagy részére összpontosít. Azonban, legalábbis egyelőre, Feanor szerepeltetése A Hatalom Gyűrűiben – egy ügyesen elhelyezett easter egg szobron kívül – kissé erőltetettnek tűnik. Főleg figyelembe véve a regény jogait és licencelését érintő jogi kérdéseket. A Hatalom Gyűrűi tavaly már kemény konkurenciát kapott az HBO-féle Sárkányok háza sorozattól, és mivel a Warner Bros. saját Gyűrűk Ura-projekteket tervez, az Amazonnak minden segítségre szüksége lesz, amit csak kaphat a legendás tündéktől.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu