Óriási leárazások a Capcom játékainál: most érdemes lecsapni!

A Capcom kiadó hatalmas akciót indított, amelyben akár 85 százalékot is spórolhatunk néhány népszerű címén. A Resident Evil, a Street Fighter és az Ace Attorney rajongóinak sem kell csalódniuk.

 

A Capcom egyike a legbefolyásosabb kiadóknak és fejlesztőknek a videojáték-iparban. A hetvenes évek végén alapított cég olyan legendás sorozatokat hozott létre, mint a Resident Evil és a Street Fighter, és még mindig készít új nagy sikerű játékokat, amelyekre sok Capcom rajongó vár a jövőben. A világ legnagyobb játékfranchise-ait létrehozva a Capcom erős támogatást élvez sok játékostól, akik elkötelezettek a cég folyamatos kreatív törekvései iránt. Azonban annyi címből választani néha megterhelő lehet a pénztárcánkra, ezért egy új akció, amely ígéretes kedvezményeket kínál a Capcom rajongóinak, izgalmas hír.

A Capcom nemrég bejelentett egy óriási kiadói akciót, amelyben akár 85 százalékot is spórolhatunk néhány nagyszerű címen. A leárazásban olyan játékok szerepelnek, mint A nagy Ace Attorney krónikák és a Resident Evil Village: Gold Edition. Azoknak, akik még nem próbálták ki ezeket a Capcom játékokat, most lenne a legjobb alkalom kipróbálni őket. A Capcom kiadói akció március 23-ig tart, tehát még van bőven idő kihasználni néhány csodálatos ajánlatot. Nagy nevek, mint a Resident Evil 7: Gold Edition és a Capcom Fighting Bundle is részei az akciónak, ezért ezekre a játékokra talán nem lesznek ilyen bőkezű kedvezmények egy ideig. Akár a cég klasszikus franchise-ai, akár az új Capcom játékok érdekelnek valakit, jó üzletet találhat különböző játékízlésekhez.

Amikor a fejlesztők és kiadók reklámozzák a játékaikat, a Capcom az egyik legjobb promóter, és az akciói, mint például a kiadói akció, tökéletes példák erre. A Capcom sikerült növekednie és megtartania erejét minden évtizedben, elnyerve minden új generáció játékosainak figyelmét lenyűgöző munkájával, és mindig nagyszerű élmény olcsóbban megtapasztalni azt.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu