Far Cry 5-frissítéssel készül a Ubisoft a játék megjelenésének ötödik évfordulójára!

A Ubisoft egy új frissítést harangozott be a 2018-as Far Cry 5 játékhoz a nyílt világú first-person shooter közelgő ötéves évfordulója alkalmából.

 

 

Így igaz, a Ubisoft fél évtizeddel a játék megjelenése után egy új frissítéssel készül a Far Cry 5-höz. A fejlesztők elmondása szerint új funkciókat vezetnek be, hogy megünnepeljék, hogy a játék március 27-én lesz ötéves.

A nyílt világú first-person shooterben a játékosok egy seriffhelyettes szerepébe bújnak a fiktív Hope megyében, Montana államban, amely a karizmatikus szektavezér, Joseph Seed irányítása alá került.

Fél évtizeddel később a Ubisoft egy új frissítést tervez kiadni a játék 5. évfordulóját megünnepelve. A kiadó ezt a hivatalos Far Cry Twitter-fiókján közzétett tweetben jelentette be. Arra kérték a rajongókat, hogy a következő három hétben csatlakozzanak a játék ünnepléséhez. Sajnos a teaser nem sok információval szolgált arról, hogy mire számíthatnak a rajongók az ünnepségek részeként. A tweet azonban arra utal, hogy egy nagyon keresett funkció már úton van a játék PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S verzióira.

A konkrét részletek hiánya ellenére a bejelentés pozitív fogadtatásra talált a Twitteren. Mégis úgy tűnik, hogy a célzás arra utal, hogy a Far Cry 5 végre kap egy next-gen javítást. Ez valószínűleg magában foglalja a játék 60 FPS-re való feldobását az újabb konzolokon. Ugyanakkor ezt a fejlesztők még nem erősítették meg.

Úgy tűnik továbbá, hogy nem ez az egyetlen dolog, amit a Ubisoft tervez a Far Cry 5-höz, bár úgy tűnik, hogy a rajongóknak még várniuk kell egy kicsit, mire a kiadó kész felfedni a kezét.

A Far Cry 5 nagyon pozitív fogadtatásban részesült, amikor 2018-ban megjelent. A játék története azonban megosztóbbnak bizonyult, a kritikusok arra panaszkodtak, hogy a karakterek írása nem elég mély. Eközben egyesek úgy érezték, hogy a fejlesztők meghúzták a ravaszt, hogy a játéknak ne legyen politikai mondanivalója. A játék kanonikus befejezése is nagyon ellentmondásos volt. Egyesek szerint értelmetlenné tette a játékos tetteit, miközben azt sugallta, hogy Joseph Seednek végig igaza volt. Mégis, ezek a hiányosságok nem akadályozták meg a játék népszerűségét, egyesek az ötödik részt a sorozat egyik legjobb játékának tartják.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu