Ne bánd meg, ha korán vetted a Steam Deck-et! A Valve meglepetéssel kárpótol

A Valve egy nagylelkű gesztussal kedveskedik azoknak a játékosoknak, akik a legutóbbi akció előtt szerezték be a Steam Deck kézi konzolt. A vásárlók visszakapják a különbözetet Steam Wallet kredit formájában.

 

A Valve Steam Deck kézi konzolja hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok között, akik így bárhol játszhatnak PC-s játékaikkal. A Steam Deck most 10% olcsóbban kapható március 23-ig.

A Valve kézi konzolja 2022 elején debütált, és forradalmasította a kézi PC-s játékot. A Valve eddig nem volt túl sikeres a játékhardver piacon, csak néhány termékkel tudott kitűnni, mint például a Valve Index VR headset vagy a Steam controller. A Steam Deck viszont hamar meghódította a játékosokat. A kézi konzol olyan erős, hogy még a legtöbb magas követelményű PC-s címet is elbírja, és egy friss lista szerint a Steam Deck tulajdonosok mindent játszanak rajta egyszerű játékoktól (Vampire Survivors) kezdve egészen hatalmas RPG-kig (Persona 5 Royal).

Azonban sokan bosszankodhattak azon, hogy röviddel azelőtt vették meg a Steam Deck-et, hogy röviddel azelőtt vették meg a Steam Deck-et, hogy a Valve 10%-kal lecsökkentette az árát az akció keretében. De nem kell csüggedniük, mert a Valve egy nagylelkű gesztussal kedveskedik nekik. Egy Reddit felhasználó szerint néhány Steam Deck vásárló kapott egy üzenetet a Valve támogatástól arról, hogy megkaphatják a különbözetet Steam Wallet kredit formájában. A kredit összege attól függ, hogy melyik változatot választották a kézi konzolból, de akár elég is lehet ahhoz, hogy pár játékot beszerezzenek a hatalmas Steam tavaszi akcióban.

A Reddit felhasználók vegyes tapasztalatokról számoltak be arról, hogy sikerült-e kapniuk a kreditet. Néhányan azt írták, hogy 12 nappal vagy annál régebben vették meg a Steam Deck-et és nem kaptak semmit. Mások viszont azt állították, hogy néhány órán belül jóváírták nekik a kreditet miután írtak a Valve-nak. Úgy tűnik tehát, hogy csak azoknak van esélyük erre az ajándékra, akik legfeljebb egy héttel az akció előtt vásárolták meg a kézi konzolt.

Ha tehát Te is közéjük tartozol, próbáld meg felvenni a kapcsolatot a Valve támogatásával és igényeld a 10% Steam Wallet kreditet. Talán hasznosíthatod valamelyik remek játékra amit idén kiadtak mint például Hi-Fi Rush vagy Dead Space Remake.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu