Avatar: Frontiers of Pandora: kiszivárgott… a sajtóközlemény?

Ebből is egészen sokat megtudhattunk a francia kiadó idei nagy dobásának szánt játékáról.

 

Miközben pletyka formájában már hallottuk (ráadásul ugyanattól az illetőtől, aki jelen hír témájáért is felelős…), hogy a The Crew Motorfest és az Assassin’s Creed: Mirage is halasztást kaphatott, a Ubisoft következő játéka, az Avatar: Frontiers of Pandora (ugyanis a Skull & Bones nem tűnik annak!) lassan halad a célvonal felé. A Twitteren @ScriptLeaksR6 részletesebb információkat közölt róla, de eléggé úgy van megformázva, mintha egy sajtóközleményből származna. Ebből adódóan nem kizárt, hogy a Ubisoft vagy előre elkészült a júniusi Ubisoft Forward anyagával, vagy hamarosan esetleg új videót tesz közzé a James Cameron világában játszódó, nyílt világú akció-kalandból, ami mellé ezt mellékeli a francia kiadó…

A szivárgás szerint az RDA elrabolt minket, egy na’vi gyereket, kiképeznek és megformálnak, hogy a céljukat szolgáljuk, majd újra kapcsolatba kell lépnünk az ősi örökségünkkel, és csatlakoznunk kell a többi klánhoz, hogy meg tudjuk Pandorát. Na’viként ki kell használnunk az erőnket és mozgékonyságunkat a testre szabott karakterünkkel. Az új felszerelés kraftolása sem maradt ki, és a Ubisofttól megszokott stílusban a játékstílusunkhoz passzoló képességeket és fegyvereket lehet fejleszteni.

Többféle harci stílust lehet elsajátítani, miközben Pandora veszélyeivel küzdünk. Ott lesznek a hagyományos na’vi fegyverek, köztük az íj és a lándzsadobó is. Ezekkel egészen precízen lehet támadni. Ha ezek nem lennének elegendőek, az emberi képzettségünk jóvoltából a pusztítóbb fegyverekkel, így mondjuk a jó öreg shotgunnal is képen lőhetjük a ránk támadókat. A levegőben is szárnyalhatunk a saját bansheenk jóvoltából. Ez egy nagy, sárkányszerű szárnyas ragadozó, amely előnyhöz juttat a légi harcban, és nagy távolságok megtételére is alkalmas. A nyugati hadszíntér csodáit fel lehet így fedezni, és Pandora ezen területét eddig nem is láthattuk. Érdemes lesz mindig résen lenni.

A több mint hat éve bejelentett Avatar: Frontiers of Pandora a Ubisoft Massive Snowdrop engine-jén fut, és a szivárogtató szerint csak belső nézetben játszhatjuk a francia kiadó szerint hamarosan előrendelhető játékát, ami PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu