Mi történt Groguval a Star Wars folytatások alatt? A Mandalóri alkotója elárulta

MOZI HÍREK – A Mandalóri című sorozat készítője, Dave Filoni végre beszélt arról, hogy Grogu története hogyan folytatódik a Star Wars folytatásokban. A kis zöld lény sorsa sok rajongót foglalkoztat, hiszen a fajtája több mint 900 évig élhet.

 

Grogu, vagy ahogy sokan ismerik, Bébi Yoda, A Mandalóri című sorozat legnagyobb kedvence. A kis zöld lény erős Erő-képességekkel rendelkezik, és a sorozat végén Luke Skywalker tanítványa lett. De mi történt vele a Star Wars folytatások alatt, amikor Rey és Kylo Ren harcoltak az Erő sorsáról?

Dave Filoni, a Star Wars: A klónok háborúja és a Mandalorian alkotója nemrégiben beszélt a The Hollywood Reporternek arról, hogy milyen tervei vannak a Star Wars univerzummal, és egyik téma, ami felmerült, az Grogu helyzete volt a folytatások idején.

„Ez egy nagyszerű kérdés, és sokféle dolgot megbeszélünk” – válaszolta. „Ez egyébként nem csak Grogu-ra vonatkozik, hanem sok más karakterre is. Hol vannak ők ezekben az eseményekben? Ha valamit megtanultam a Klónok háborújából, amit két film között szőttem össze, az az, hogy rengeteg hely van ebben a galaxisban történeteket mesélni és karaktereket mozgatni.”

Ez nem tűnik egy konkrét válasznak, de Filoni többről beszélt, mint a sokféle Star Wars sorozatról.

„Gyerekként, amikor Yoda azt mondta Luknak: ‘Ha elmegyek én, az utolsó Jedik közül te leszel’, én ezt nagyon szó szerint vettem” – folytatta. „Nos, most már tudjuk, hogy ez messze nem igaz. Sokféle ember van, aki használhatja az Erőt, és talán Luke az utolsó Jedi abból a szempontból, ahogy Yoda tekint egy Jedire. Szóval majd meglátjuk, hogyan alakul a történet és mi értelmes. De tapasztalatom szerint mindenképpen van mód arra, hogy mindent összeszövünk és izgalmassá tegyünk. Lehet, hogy soha nem is kell átfednie annak, amit láttunk [a folytatásokban], ha a történet máshol játszódik.”

Filoni úgy tűnik másképp látja az összekapcsolt Star Wars univerzumot, mint néhány rajongó. Míg sokan szeretnék látni, hogy minden Star Wars elem valamilyen módon kapcsolódjon egymáshoz, ő látja milyen hatalmas és szerteágazó történeteket lehet mesélni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu