Meglepetés játék érkezett a PlayStation Plus Extra előfizetőknek áprilisra!

A Sony egy váratlan bónusz játékot adott hozzá a PlayStation Plus Extra és Premium szintű tagok számára elérhető címekhez.

 

A PlayStation Plus Extra és Premium szintű tagok egy bónusz játékhoz férhetnek hozzá ebben a hónapban, ugyanis a Sony hozzáadta az Anodyne-t a katalógushoz. A PS Plus Extra és Premium előfizetők minden hónapban új címeket kapnak, a Premium felhasználók pedig néhány további bónuszt is élvezhetnek, mint például a kiválasztott PS1, PS2, PSP és PS3 játékok játszhatósága. A Sony általában a hónap harmadik hetében frissíti a PS Plus Extra és Premium kínálatát, néhány játék pedig körülbelül ugyanebben az időpontban távozik a szolgáltatásból. A végső lista általában néhány nappal előtte kerül bejelentésre, de szinte soha nem fordul elő, hogy játékokat adjanak a PS Plus-hoz hivatalos bejelentés nélkül. Úgy tűnik, hogy az Anodyne egy ritka kivétel ez alól a szabály alól, mivel úgy tűnik, hogy meglepetés bónusz játékként került fel.

A TrueTrophies beszámolója szerint a Sony április 4-én adta hozzá az Anodyne-t a PS Plus Extra és Premium felhasználók számára elérhető játékok katalógusához. Az Anodyne nem szerepelt a hivatalos listán, amelyen a márciusi PS Plus Extra játékok szerepeltek, és az áprilisi kínálat még be sem lett jelentve, így úgy tűnik, hogy a Sony észrevétlenül dobta be a játékot anélkül, hogy nagy felhajtást csinált volna belőle. Mindenesetre a magasabb szintű PlayStation Plus tagok letölthetik és játszhatják az Anodyne-t extra költség nélkül.

Azok számára, akik nem ismerik, az Anodyne egy felülnézetes akció-kalandjáték, amely tartalmaz néhány elemet a The Legend of Zelda sorozatból. A játék viszonylag pozitív kritikákat kapott megjelenésekor, a PC verzió 75-ös pontszámot ért el a Metacritic-en. A Sony néhány figyelemre méltó játékot adott hozzá a PS Plus Extra-hoz márciusban, többek között az Uncharted: Legacy of Thieves Collection-t, a Dragon Ball Z: Kakarot-ot, az Immortals Fenyx Rising-ot, a Street Fighter 5 Championship Edition-t és a Tchia-t mint napi egy kiadást. Ezenkívül a Premium felhasználók hozzáfértek a Ridge Racer Type 4-hez, az Ape Academy 2-höz és a Syphon Filter: Dark Mirror-hoz is, de furcsa volt látni az Anodyne hiányát erről a listáról. A WWE 2K22 hasonló módon került fel a PS Plus Extra-ra január 3-án, de annak bekerülését már decemberben bejelentették. Lehet, hogy az Anodyne bekerülésének üzlete sokkal később zárult le, és a fejlesztő nem akart várni az áprilisi havi frissítésre. Mindenesetre a PS Plus Extra és Premium felhasználók most már játszhatják az Anodyne-t előfizetésük részeként, és érdekes lesz látni, hogy a Sony a jövőben dönt-e úgy, hogy több bónusz játékot ad hozzá meglepetésként.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu