Kiszivárgott a Persona 3 Remake és az új Jet Set Radio is? [VIDEO]

A SEGA két játéka is idejekorán jutott el a köztudatba (igaz, a Persona az Atlus IP-je, de a SEGÁé az a cég…).

 

A Twitteren bukkant fel egy videó, amiben egy félkész Persona 3 Remake-t, továbbá egy új Jet Set Radio játékot láthatunk. Az előbbi már április negyedikén eljutott az Elon Musk által birtokolt közösségi felületre (Muskra még vissza fogunk térni a nap folyamán), de ismét felbukkant. A felvétel állítólag 2021-ből származik, és fejlesztés alatt álló anyagot tekinthetünk meg a két, még be sem jelentett projektből, de felbukkan benne a Sonic Frontiers is, ami igazolni tudja a videó korát (az a játék időközben már megjelent).

A Gematsu arról ír, hogy bár a szivárgás hitelességét nem lehet megerősíteni, a Persona 3 Remake-en az Atlus már több éve dolgozik, viszont alá tudná támasztani a valódiságot a Twitteren látható domainregisztráció. Március 15-én védette le a SEGA a p3re.jp-t, ami mögött ugyanaz a domaint nyújtó cég áll, ami a Persona 5 Royal weboldaláért is felel, tehát nem lehet véletlen egybeesésről szó, sőt, ha valaki ennyire komoly hoaxot akar összehozni, akkor ebbe talán túlzottan sok munkát és talán pénzt feccölhetett…

A Jet Set Radio anyaga pedig hasonlít arra, amit a SEGA egy 2022-es kérdőívben használt, és a SEGAbits szerint is 2022 júliusában kézhez kapta a lent beágyazott képet. Tavaly áprilisban írt a Bloomberg (és talán mi is), hogy a SEGA nagy költségvetésű rebootot tervez a Jet Set Radio és a Crazy Taxi franchise körül. A Sonic Frontiers felvételben pedig annyi tűnik fel, hogy a Caterpillar ellenfél másmilyen mozdulatokkal rendelkezik a megjelent verzióhoz képest, de a játék digitális művészeti könyvében látható koncepciós artworkökkel azonos stílusú.

Mindenféleképpen ki kell hangsúlyoznunk, hogy amiről itt szó esett, az még messze nem hivatalos, így várnunk kell arra, amíg a SEGA megerősíti ezeket.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu