Tyler Rake: A kimenekítés – még ki sem jött a második film, de már a harmadikat terveznék?!

MOZI HÍREK – A Russo testvérek, akik mindkét Tyler Rake: A kimenekítés-filmet írták és producerei voltak, a folytatás Netflixes bemutatója előtt foglalkoznak a harmadik film esélyeivel.

 

 

A folytatás megjelenése előtt a Russo testvérek A kimenekítés 3 esélyeivel foglalkoznak. Az első filmben Chris Hemsworth alakította Tyler Rake-et, a feketepiaci zsoldost, akinek egy nemzetközi bűnöző elrabolt fiát kell megmentenie. Annak ellenére, hogy az első film végén majdnem meghalt, a főszereplő visszatér egy újabb nagyszabású küldetésre A kimenekítés 2-ben, amely június 16-án jelenik meg a Netflixen.

Most, a második rész megjelenési dátuma előtt a harmadik film esélyeivel foglalkoznak a Russo testvérek, akik az első két film írásában és produceri munkálataiban is részt vettek, amelyeket Sam Hargrave rendezett.

Joe Russo, aki az első két film kizárólagos forgatókönyvírójaként jegyzi a filmet, nem mondta, hogy a harmadik rész jelenleg is fejlesztés alatt áll. Azonban mindenképpen elképzelhető, hogy elkészül, ha a folytatás jó fogadtatásban részesül. Hogy mit árult el Russo a Collidernek adott interjúban, azt alább olvashatjátok:

„Úgy értem, az ember sosem akarja megjósolni a közönség reakcióját, de egy Extraction 3-nak biztosan van helye. Az Extraction 2-ben van néhány meglepetés, ami kinyithatja az Extraction világát, ráadásul szerintem Sam Hargrave hihetetlen munkát végzett ezzel a filmmel, és úgy gondolom, hogy felülmúlta az elsőt.”

 

Hogyan folytatódhatnak Tyler Rake kalandjai?

 

Mivel A kimenekítés 2-ben Tyler Rake egy új, az első filmhez nem kapcsolódó, nagy tétekkel járó küldetésre tér vissza, egy lehetséges franchise antológia formátumot alkalmazhatna. Tehát, a feketepiaci zsoldos minden egyes résznél önálló küldetésekre indulhatna. A második rész tartalmazni fog néhány meglepetést, amelyek kibővítik a fiktív világot, ahogy Russo utalt rá. Ám hogy ez egy második folytatással vagy Hemsworth karakterének esetleges előzményfilmjével történik-e, nem világos.

Az első két film Andre Parks Ciudad című képregénye alapján készült, bár az sem világos, hogy a jövőbeli részek továbbra is a képregényből merítenek-e, vagy egy eredeti történetet fogalmaznak meg.

Ahogy Russo mondja, A kimenekítés 3 esélyei valószínűleg azon múlnak, hogy a közönség hogyan reagál a folytatásra. Az első film nagyrészt pozitív kritikákat kapott a felvillanyozó akciójelenetek és Hemsworth alakítása miatt. Azonban néhányan kritizálták: az erőszakot indokolatlannak, a történetet pedig általánosnak ítélték. Röviddel a 2020-as megjelenése után A kimenekítés lett minden idők legnézettebb Netflix-filmje. Azóta persze már megelőzték. Ha a folytatás akár csak közel kerül ahhoz, hogy visszaszerezze a koronát, akkor nagy az esélye, hogy a harmadik film is megtörténik.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu