Itt az Extraction 2 teaser trailere, Chris Hemsworth visszatér

Chris Hemsworth ismét Tyler Rake bőrébe bújik az Extraction 2-ben, hogy bosszút álljon. Érezd te is a feszültséget a Netflix új filmjében!

 

Tyler Rake visszatért! Chris Hemsworth ott volt a Netflix szombati Tudum rajongói eseményén, hogy közölje a hírt. „Ha azt hitted, hogy az első filmünk feszegette a határokat, akkor várj, amíg meglátod, mit tervezünk Sam és én a következő részre”.

A teaser ott kezdődik, ahol az eredeti befejeződött, Tyler Rake a hídról a folyóba zuhan, miután nyakon lőtték. Tyler Rake a lélegzetét és vérző nyakát tartotta vissza a túlélésért. „Tyler, nem úgy fulladsz meg, hogy beleesel a folyóba” – mondja Mahajan hangja – „hanem úgy, hogy elmerülsz benne”. Majd minden erejét bevetve a felszínre lövi magát!

A hivatalos szinopszis így szól: „2020-ban a világ egy új hőssel találkozott: Tyler Rake (Chris Hemsworth), egy rettenthetetlen feketepiaci zsoldos, aki karrierje leghalálosabb küldetésére indul. De ami elveszettnek tűnik … az még mindig megmenthető”. A Sam Hargrave által rendezett, akciódús, pergős franchise producerei Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték című filmek rendezői.

 

 

Az Extraction 2 esetében Sam Hargrave az akciójelenetek terén is túl akart lépni. „Erről részletesen beszéltünk. Őszintén szólva, mindig a házamban vagy a városban járkálva keresem, hogyan lehetne valami szórakoztatót vagy mást csinálni az akcióval. Úgy gondolkodom, mintha egy kamera lenne a szemem mögött, és állandóan azt kérdezném: ‘Mi lenne egy érdekes módja annak, hogy ezt megörökítsem?’, ‘Ó, ez király lenne.’. Szóval mindig katalogizálom és próbálom kitalálni, hogyan lehetne különböző, szórakoztató módon megörökíteni az akciót és a különböző akciójeleneteket, amelyek nagyszerűek lennének. Joe-val sokat beszélgettünk erről, felvetettünk néhány ötletet, átgondoltuk őket, és most izgatottan várom, hogyan is sikerül megvalósítanunk mindezeket.”

Ha szükséged van egy kis alapozásra, mielőtt belevágsz: Az Extractionben „a fegyver- és drogkereskedők világában találjuk magunkat, ahol egy fiatal fiú a hírhedt drogbárók közötti háború bábjává válik. Emberrablók csapdájába esett a világ egyik legáthatolhatatlanabb városában, megmentése a Tyler Rake nevű zsoldos páratlan képességein múlik, ám Rake egy megtört ember, akinek nincs vesztenivalója, sőt, maga is várja a halált, ami szinte lehetetlenné teszi az amúgy is halálos küldetést.”

 

chris_hemsworth_extraction2_2

 

Az eredeti akció-thrillert Joe Russo írta, és a Ciudad című képregény alapján készült, amelyet Ande Parks, Fernando León González, Eric Skillman és testvére, Anthony Russo közreműködésével készített. Az Extraction főszereplői Chris Hemsworth (Thor: Szerelem és mennydörgés), Rudhraksh Jaiswal (A bérlő), Manoj Bajpayee, Randeep Hooda, Pankaj Tripathi, Derek Luke, Marc Donato és David Harbour (Stranger Things). A film jelenleg a Netflixen érhető el.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu