Super Mario Bros. Movie: megdöbbentő helyen tűnt fel a film, komoly botrányt kavarva!

MOZI HÍREK – Egy argentin tévécsatorna teljes egészében leadta a Super Mario Bros. filmet, méghozzá nem is egyszer, hanem napokon keresztül!

 

 

A Super Mario Bros. Movie tévés, illetve streaming megjelenése még hónapokig várat magára. Ugyanis a nemrég bemutatott mozi még mindig kaszál a kasszáknál. Egyelőre nagyon nem érné meg a forgalmazónak levenni a műsorról. Az pedig főleg nem, hogy ingyen tegye elérhetővé a széles tömegek számára. Szóval, ha meg akarod nézni a filmet, akkor a mozikba kell menned… hacsak nem Argentínában élsz.

Nem tudjuk, hogyan történt, de akár hiszed, akár nem, egy argentin tévécsatorna (GenTV) egy héttel a mozikba kerülés után egy héten keresztül játszotta a Super Mario Bros. filmet! Nem csak részleteket ám, hanem elejétől a végéig, ahogy kell. Csak hogy tisztázzuk, ezt semmilyen módon, formában nem hagyta jóvá senki, aki a filmmel kapcsolatban állt. Mindez azt jelenti, hogy a tévécsatornára kétségtelenül súlyos bírságok várnak.

Nyilvánvaló, hogy a film tévében való sugárzása még nagyobb problémákat okoz az Illumination és a Nintendo számára. Ugyanis ezzel a film egy kiváló minőségű másolata került fel az internetre. A két cég számára ez egy rémálomszerű helyzet, és biztos, hogy a közeljövőben komoly jogi lépésekre kerül sor.

Forrás: The Game Spoof

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu