Ő lehet a következő James Bond?! Érdekes pletyka röppent fel

MOZI HÍREK – A rajongók úgy gondolják, hogy felfedezték a Daniel Craig utáni következő James Bond kilétét egy Trónok harca-sztár furcsa videójának köszönhetően.

 

 

A James Bond-rajongók úgy gondolják, hogy a Game of Thrones sztárja, Richard Madden titokban bejelentette, hogy ő kapta az ikonikus szuperkém szerepét. A karakter legutóbbi kiruccanása, a 2021-es Nincs idő meghalni volt az utolsó alkalom, amikor Daniel Craig játszotta a szerepet. Craig még a 2006-os Casino Royale-ban debütált.

Azóta a szereposztás alakulását titokban tartják, és az interneten számos név felbukkant, mint potenciális Bond, köztük Idris Elbától kezdve Henry Cavillen át Ryan Reynoldsig mindenki.

Ezen a héten Madden egy videót posztolt az Instagramra. Ebben a Citadella című filmbeli szereplőtársa, Stanley Tucci is feltűnik. Mindketten martinit kortyolgatnak, és amikor Tucci megkérdezi tőle, hogy milyen az övé, Madden egyenesen a kamera csövébe néz, és azt mondja: „finom”. Ennek hatására olyan pletykák kavarogtak a közösségi médiában, hogy ezzel titokban bejelentette: megkapta a 007-es szerepét a következő James Bond-filmben.

 

Megfelelne Richard Madden James Bond szerepére?

 

Madden minden bizonnyal erős választás lenne James Bond szerepére. A színész az évek során bebizonyította, hogy hihetetlenül sokoldalú. Sokféle hangvételű, hatalmas projektekben mutatta már meg tehetségét. Miután a Trónok harca Robb Stark szerepében vált ismertté, szerepelt a Hamupipőke élőszereplős remake-jében, valamint a Marvel Cinematic Universe Eternals-jában is. Mindkettő kiemelkedő projekt, amelyek teljesen más hangulatúak, mint az HBO fantasy-sorozata.

A James Bonddal szemben támasztott követelmények sokfélék, de az egyik legfontosabb, hogy a karakter egyszerre legyen nyájas akcióhős és fanyar komikus figura.

Madden annak idején a karakter mindkét aspektusát megvalósította. Miközben a Citadella szereplőgárdájában egy nyájas kémet alakít, a 2018-as Netflix-filmben, az Ibiza című filmben is megmutatta vígjátéki képességeit.

Azonban hiába lenne jó James Bond, Maddennek nem kellene eljátszania őt. A Citadella-féle alakítása túlságosan hasonlít James Bondra ahhoz, hogy a szereposztás friss és izgalmas legyen. Minden új Bond vonzerejének része, hogy találgatni lehet, hogyan változik a karakter és a világa, ha egy új, még kipróbálatlanabb előadó kap lehetőséget, hogy megmutassa magát. Ez nem történne meg, ha Madden kapná meg a szerepet.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu