Hasbullát letartóztatták Dagesztánban – komoly bajban lehet!

A TikTok és UFC sztár Hasbullát, vagyis Hasbulla Magomedovot letartóztatták az oroszországi Dagesztánban, ami miatt a rajongók aggódnak és megkérdőjelezik a jövőjét a szórakoztatóiparban.

 

 

Letartóztatták Hasbullát, a 20 éves TikTok-sztárt. Az oroszországi Dagesztánból származó celebritás az MMA közösség prominens tagja. Hasbulla egy ritka genetikai rendellenesség okozta egyedi megjelenése és szórakoztató bohóckodásai miatt szerzett igazi hírnevet. Világszerte lenyűgözte a rajongókat óvodás külsejével és könnyed humorával. A mostani incidens azonban sok követőjét aggasztja. Több információt keresnek a letartóztatásához vezető eseményekről.

Hasbulla hírneve 2021-ben az egekbe szökött, és gyorsan a vegyes harcművészetek világának kiemelkedő alakjává vált, annak ellenére, hogy hivatalosan soha nem versenyzett a sportágban.

Hasbulla nemrég szerződést kötött a UFC-vel, ami hullámokat keltett az MMA közösségben. Az Instagramon több mint hatmillió követője van, humoros videói és közösségi médiajelenléte széles körű figyelmet és csodálatot váltott ki. A közelmúltban bekövetkezett fordulat azonban árnyékot vetett általában könnyed imázsára.

A jelentések szerint a Tiktok személyiség Magomedovot a helyi hatóságok letartóztatták vezetési szabálysértés miatt. A dagesztáni belügyminisztérium által közzétett videóból kiderül, milyen események vezettek Hasbulla letartóztatásához. A felvételen látható, amint egy csoport jármű, köztük az övé is, elzárja a forgalmat egy főúton. Ezt követően az egyik autó jelentősen megrongálódott. Az esetre reagálva a sztár ellenőrzött Twitter-fiókja megosztotta a „#FreeBulla” hashtaget.

Ahogy a letartóztatásáról szóló hírek és képek terjedtek, Hasbulla a hivatalos Instagram-fiókjához fordult, hogy elmagyarázza az ő oldalát a történetben. Egyszersmind bocsánatot kérjen a rajongóitól. Azt állította, hogy nem az ő autója volt, és nem ő ült a volán mögött. Hozzátette, hogy úgy döntött, hogy egy kis felhajtást csinál. Ez az incidens jelentősen befolyásolta a hírnevét.

A rajongók azon tűnődnek, hogy mit jelent ez a jövőjére nézve a szórakoztatóiparban és a vegyes harcművészetekben, valamint az általános nyilvános imázsára nézve.

A TikTok- és UFC-sztár a hírnévre való felemelkedése óta ellentmondásos figura. Egyesek azzal vádolták, hogy bántalmazott egy macskát. Azt is állította, hogy híresebb személyiség, mint a focista Cristiano Ronaldo. Ezzel sok rajongót feldühített. Végül Hasbulla Magomedov nemrégiben történt letartóztatása vezetési szabálysértés miatt aggodalommal töltötte el a rajongókat és a követőket, akik több információt keresnek az őrizetbe vételéhez vezető eseményekről.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu